Příspěvky uživatele - 94.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 24.11.2008
Jistě, i to je možné. Zkusím se vcítím do kůže konstruktéra, který postaví poměrně složitou a jistě nelevnou stavbu z nerezu, kterou umně zakomponuje do svého domu. Vyudí z neznámého důvodu nahořklé maso a nyní by měl všechno rozřezat... celý příspěvek >
Já vidím jeden malý problém. Pan Pavel postavil udírnu ve sklepě rodinného domku. Jistě se musel zaručit rodině, že sklep, chodba a pokuje nebudou plné čmoudu. Proto kladl důraz na těsnění a dobrý tah.    Jenže dobře fungující kotel a... celý příspěvek >
Nerozumím ani gumě ani stavbě udíren. Nemyslím si ale, že dvířka konvektomatu jsou těsněna pryží, spíš bych si tipnul na nějaký silikon. Já bych si přičichnul k těsnění zatepla, ale taky si myslím,. že to tím není. V udírnách, kde je topeniště mimo... celý příspěvek >
Založení stromků, 21.11.2008
Nevím, jestli to dělám správně, ale postupuji takto: Do záhonu vykopu rigól (podélnou jámu) mírně šikmou. Do ní uložím stromky tak, že kořeny jsou nejníž, kmínky pod povrchem vyčnívají nezastřižené konce letorostů (které obvykle po výsadbě přijdou... celý příspěvek >
Rouby - termín odběru, 21.11.2008
Taky jsem řešil podobná dilemata s uchováním roubů. V lednici mi to moc nešlo, rouby vadly a když jsem je dal do sáčku, začaly plesnivět.  I v kýblech s pískem ve sklepě měly tendenci usychat. Nejlépe vypadaly rouby zapíchané venku do půdy (tak... celý příspěvek >
hnojivo Orgevit a Singforta, 19.11.2008
Znám hnojivo Siforga, pojem Singforta jsem neslyšel. Prakticky žádné zkušenosti s kupovanými organickými hnojivy nemám, používám místo nich kompost a slepičince.
slepičince z drůbežárny - ano či ne?, 19.11.2008
Při běžné teplotě kolem 15 st na jaře tak 14 dní. V tudo dobu asi déle, pokud vůbec. Slepičince kvašením nabývají na objemu, pění. Nádoba se nesmí naplnit úplně, jinak potečou ven.
Kysané zelí, 18.11.2008
Tak to umíte skvěle šlapat - nebo Vás v Zelenině ošidili.   Já jsem koupil 30kg zelí a do 30 litrového soudku se mi nevešlo.
Jakou jabloň do zahrádky, 18.11.2008
Určitě ne. Šampion nezatracuji, chuťově se jistě Seleně přinejmenším vyrovná, ale růst, vyrovnanost plodů,. zbarvení a hlavně rezistence jsou devizy, které v mých očích favorizují Selenu.
Rouby - termín odběru, 18.11.2008
Podzimní či vánoční odběr je potřebný pouze u roubů peckovin, jimiž budete roubovat v pozdním jaru za kůru. K tomu učelu Vám na jaře uřezané nevydrží. Jinak, jak píše Rony, je praktičtější odběr před rašením.
Znáte někdo tuto odrůdu jablek?, 18.11.2008
Holovouský malináč nebyl tak souvisle červený, v stopečné jamce míval svalek, jádra chrastila a vydržel déle.
použití dřeva na uzení nebo grilování, 18.11.2008
Vrbové piliny Vám hořké nepřipadají?
Stříhání stromů, 18.11.2008
Řez peckovin po sklizni má, dle mého, svoji logiku, zejména těch raných. U pozdních slivoní sklizených po mrazících bych jej nechal na květen.
Znáte někdo tuto odrůdu jablek?, 18.11.2008
Já bych si bez záruky tipnul na Malinové hornokrajské. Ale už jsem je dlouho neviděl. Před 50 lety prý bylo dost populární.
Starkrimson, 18.11.2008
Přestože Kids Orange má polovinu genů se Starkrimsonem shodných (je to kříženec Red Delicious a Coxovy renety), příliš se mu nepodobá, ani vzhledem, ani chutí. Zkušenosti mám stejné jako p. Pepík.  Kidsy jsou vděčná odrůda, zatímco Starkrimson... celý příspěvek >
Další diskuze:  51525354  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika