|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez? Stihl fs130?, 4.7.2010 Zeptám se Vás trochu opačně, co si představujete za pojmy "čistý, hrubý " výkon? |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 4.7.2010 Ano, ale to se bavíme o předpisovém startování na zemi, nikoliv o startování na "kšandách"! Jinak je pravda, že 4-mixy a nejen 130/310, chytají jedna báseň. Pravda, občas se zapomenu a podle vůně hledám kde je jaká sekačka. |  |
|  | Křovinořez? Stihl fs130?, 3.7.2010 Pro HH, však taky nic neříkám k ergonomii .
Pro 49.219 - pane, kupte si kvalitní brýle, zapomeňte na staré Zetory a stavte se v nejbližší prodejně STIHL, podívat se kde jej ta FS 130 má! Po té hodince hledání si tu dáme zase sraz a můžete... celý příspěvek > |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 3.7.2010 Zdravím a co se týká spotřeby souhlasím, 0,53 l na 1/4 hodiny je spotřeba Sovětského tanku T-45. Ohledně návodu k obsluze také bez připomínek i z pohledu školení obsluh, ale ve skutečnosti to je celkem běžná praxe především lesních dělníků, startovat... celý příspěvek > |  | Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 27.6.2010 Nazdar ďoubale, víš moc dobře, že stejně jako u všeho, záleží i na nastavení, opotřebení, použitém nástroji, seřízení popruhů a hromadě dalších věcí! Porovnání, které jsem popsal bylo nesouměrné v neprospěch STIHLu, protože porovnávat motor 44,3 cm3,... celý příspěvek > |  | Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 25.6.2010 Jak víš, mám možnost to porovnávat a ne jen porovnat, celkem často a to jak při práci, tak v servisu. OM křoviňáky považuji za jedny z nejlepších v řadě profi. Jejich motory všeobecně, mimo pil, trpí ale jednou velkou nectností. Jakákoliv havárie,... celý příspěvek > |  | Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 25.6.2010 Nic nechválím, pouze konstatuji a pokud stroj s motorem 42,7 cm3 má hmotnost 6 kg, o čemsi to svědčí! Nebo že by Čína uměla vyrábět levně z kosmických materiálů?? Navíc značkové motory o tomto obsahu mají výkon podstatně jinde! |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.6.2010 Milý Bačo, takových zákazníků bych chtěl mít také víc, jako ten technik s kterým jste hovořil. GUDE a to jakýkoliv model, je vyráběna na výrobní lince která Švédsko v životě neviděla a o Husqvarně poprvé slyšela a četla, pokud umí latinku, při... celý příspěvek > |  | Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 25.6.2010 Máte zajímavé porovnávání, ale tahat 7,4 kg těžký stroj který při obsahu 42,7 cm3 má výkon 1,25 kW (ABG 430 HB), by se mi ani moc nechtělo. O nic lépe na tom není ani ten Hecht 143, 42,7 cm3, 1,4 kW a o hmotnosti 6 kg by se dalo úspěšně pochybovat!... celý příspěvek > |  | Solo nebo echo, 21.6.2010 Uvedu Vás trochu do reality. Značky odešly od ložisek především z důvodu hmotnosti a celkem velké poruchovosti v profi provozu! SOLO 140 (např.) je typickým profi strojem (ač se již neprodává) a nesetkal jsem se u nich s jiným, než celistvým uložením... celý příspěvek > |  |
|  | Solo nebo echo, 20.6.2010 Zdravím Jiří a ostatní, já bych se spíše zeptal proč osvědčené značky od ložisek odešly a zda u Echa je tolik ložisek jako by odpovídalo uložení u SOLO, tedy vložce v celé délce trubky? |  | Křovinořez s motorem Echo, 1.6.2010 Modely řady SRM a GT jsem neměl možnost osobně posoudit, ale CLS - 5800 ano a to jak servisem, tak pracovně. Vzhledem k tomu, že fi. WERCO má jako profesionální deklarován na svých stránkách i vyžínací "pšouk" za 3 390,- Kč, nečekal jsem... celý příspěvek > |  | Karburátor na B341, 1.6.2010 Cabrio 320,321,340,341 Euromac D321, D340 Partner B340, B 341 nebo řady 380,390, bývají osazeny všechny karburátory Walbro WT 255. Některé Walbro karburátory dodává Oregon prostřednictvím fi. Agroles Písek, nebo fi. HCS Kostelec nad Labem. Nechápu... celý příspěvek > |  | Struna na křovinořez, 30.5.2010 Já jsem Vám psal, že Flexi potřebuje svou hlavu. Je tam trochu jiný průchod struny. Namočil jste ji? Určitě ji prodejce dopoledne dostal z Agrolesu a Vy ji odpoledne koupil. Nijak ji neobhajuji, ale zákazníky na ni mám. |  | Kotouc na krovinorez, 29.5.2010 Na krmení a sušení je trojcíp 250-3 asi nejlepší. Oregon má ještě průměr 255, což je v toleranci. Ještě je kotouč 8 zubý, ale ten mi ve vysoké trávě přijde, že ji spíš "umlátí", než usekne. |  |
 |
|
|
|