Solo nebo echo

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?)
21.6.2010 17:29

Uvedu Vás trochu do reality. Značky odešly od ložisek především z důvodu hmotnosti a celkem velké poruchovosti v profi provozu! SOLO 140 (např.) je typickým profi strojem (ač se již neprodává) a nesetkal jsem se u nich s jiným, než celistvým uložením hřídele, proč asi? Naopak, několikrát jsem řešil "značkové profi " stroje, kde ložiska a to ať již kluzná, nebo valivá "odcestovala" do prostoru u převodovky, vibrace sice byly vyšší než standart, ale nikoliv obrovské! Vždy však příčinou této závady byl nesprávně nabroušený nůž (nevyvážený)! Ano, setkal jsem se i se SOLO kde kluzná uložení byla "sjetá", ovšem po nasazení převodovky v dobrém stavu se vibrace výrazně snížili! Takže jen o uložení hřídele to také není. Jinak bych rád od Vás slyšel jaký že je rozdíl mezi kluzným, děleným uložením a ložisky ve výrobní náročnosti? Argument cenou jsem ochoten akceptovat. Celistvé uložení rozhodně není málo efektivní, pokud je provedeno na úrovni, nemají ho jen u SOLO, ale i např. STIHL! 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 26.252 (?), 21.6.2010 10:07

Pan z Werca... nikto vam nebranil ostat pri Solo, keby ste nerobili zaroven plagiatorstvo ich vyrobkov, neboli by vam zobrali importerstvo.Werco nevidi do ich sortimentu uz nejaky ten rok, tak neviem k comu sa tu vyjadrujete. K tej navsteve u Solo... pokial viem Solo si len tak nepusti k sebe ocumovat, ked tak len svoju importersku siet. Tak ste tam asi patrili.Ja osobne som tam nebol ale si myslim ze je jedno kto pracuje v nemeckej vyrobe... tak ako tvrdite vy... ze si hlidate kvalitu v Cine... tak si budte isty ze aj nemec si ju hlida u seba doma.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 21.6.2010 17:29

Uvedu Vás trochu do reality. Značky odešly od ložisek především z důvodu hmotnosti a celkem velké poruchovosti v profi provozu! SOLO 140 (např.) je typickým profi strojem (ač se již neprodává) a nesetkal jsem se u nich s jiným, než celistvým uložením hřídele, proč asi? Naopak, několikrát jsem řešil "značkové profi " stroje, kde ložiska a to ať již kluzná, nebo valivá "odcestovala" do prostoru u převodovky, vibrace sice byly vyšší než standart, ale nikoliv obrovské! Vždy však příčinou této závady byl nesprávně nabroušený nůž (nevyvážený)! Ano, setkal jsem se i se SOLO kde kluzná uložení byla "sjetá", ovšem po nasazení převodovky v dobrém stavu se vibrace výrazně snížili! Takže jen o uložení hřídele to také není. Jinak bych rád od Vás slyšel jaký že je rozdíl mezi kluzným, děleným uložením a ložisky ve výrobní náročnosti? Argument cenou jsem ochoten akceptovat. Celistvé uložení rozhodně není málo efektivní, pokud je provedeno na úrovni, nemají ho jen u SOLO, ale i např. STIHL! 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12:03
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz