|
Příspěvky uživatele - 134.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké keře na jižní stranu?, 10.6.2009 A co hodit nějákou popínavku na plot... nebo natáhnout tam rákos... naši mají na plotě rákos a celkem hezky se tam po tom šplhá i skalník, vypadá to moc hezky. |  | Cihlová cesta, 10.6.2009 Pokud se cihly kladou tou tenčí částí směrem nahoru a vytváření se tím různé vzory... tak to vypadá zajímavě... hořší už je to s tím rozsypáním... ale pokud to jsou kvalitní cihly, tak proč ne...
Ještě další možnost... prej když se rozřežou, tak se... celý příspěvek > |  |
|  | Pro milovníky betonových koryt, 10.6.2009 Díky za vysvětlení |  | Pro milovníky betonových koryt, 10.6.2009 Ta rašelina tam asi dodává asi trochu přirozenosti a mrncu... aby to nebylo přílit betonové... jinak mě nenapadá, proč by tam byla... |  | Pro milovníky betonových koryt, 10.6.2009 Dobrý den, tohle není můj nápad... bohužel...jen jsem tady potkala diskusi o betonových korytech, ale moc informací tam nebylo, tak jsem pátrala sama a našla..a řekla jsem si, že by to taky třeba někomu mohlo udělat radost... a tak jsme to sem jen... celý příspěvek > |  | Pítko, 10.6.2009 Folii né... v japonsku čerpají hlavně z přírody... takže použít nějáký jemný písek, štěrk... něco takového... |  | Pro milovníky betonových koryt, 10.6.2009 Je to pro všechny milovníky koryt, korýtek a žlabů:
Připravte si obyčejný písek, cement, prosátou rašelinu (poměr 1,5 : 1 : 1) kartónovou krabici (tvoří základní rozměr výrobku), polystyren, nebo dřevěné bednění (tvoří budoucí vnitřní prostor),... celý příspěvek > |  | Ceny vzrostlých ovocných stromů?, 10.6.2009 No právě a bylo by mě divné, že u pozemku to bude jinak |  | Ceny vzrostlých ovocných stromů?, 10.6.2009 Teď tomu nerozumím... před pár měsíci nám rodiče darovali část domu... žádnou daň jsme neplatili... u darování pozemku je to jinak? |  | Cesta přes vodu, 9.6.2009 Zdravím, potřebovala bych poradit, jak je to s děláním cestiček přes vodu... mám na mysli nášlapné kameny umístěné v jezírku(náhrada za most)...je mě jasné, že bude asi problém sehnat takhle vysoké kameny... a tak bych zvolila variantu dřevěných... celý příspěvek > |  |
|  | Dřevěné nášlapy, 9.6.2009 Dobrý den, chtěla bych udělat dřevěné nášlapy a usadit je do štěrku nebo kamínků... může mi tu někdo poradit jak na to? Jaké použít dřevo, jak silné je uříznout, čím je ošetřit, jak usadit, do čeho... atd? Díky |  | Bambus - český, 9.6.2009 A co šikovně zapíchat větvičky z vrbového prouží a nechat je zakořenit a vytvořit z toho živý plot? |  | Cedr atlaský, 9.6.2009
|  | Cedr atlaský, 9.6.2009 Díky... tak to už tu strašit asi nebudu. Celkem jste mě uklidnil... To si s tím pak bude jednou lámat hlavu někdo jinej |  | Cedr atlaský, 8.6.2009 Zdravím, zajímalo by mě, jak velké může mít tento strom přírůstky za rok... vím, že to bude jednou dost velký strom a tak by mě zajímalo, za kolik let dosáhne svého maxima. Aspoň bajvočko. díky |  |
 |
|
|
|