Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nedozrálá rajčata - co teď?, 16.10.2008
Mou zkušeností je, že praskání plodů způsobí velký výkyv teplot nebo po dešti-případně vyšší rose-když na ně začne svítit slunce. Z jiného důvodu mi rajské dosud nepukala. Nedá se jednoznačně určit v jaké velikosti zelené plody dojdou. Žádné nerostou... celý příspěvek >
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 16.10.2008 Obsahuje fotku
S motykou a ohnutými zády mi vadí, oči jsou však spokojené. Jakou vy máte zkušenost? M.R.
Zázraky v zahradě, 16.10.2008 Obsahuje fotku
Ahojky, moucha je na nezralé zimní hrušce. Ještě přidám. M.R.
Zázraky v zahradě, 16.10.2008 Obsahuje fotku
Přidám svou trošku do mlýna. M.R.
Jaké tvary stromů?, 16.10.2008
Určitě je to tak. Ne každý musí mít z každého ovocného stromu pouze "velmi vysokou a jedlou" úrodu. Hodně pěstitelů těší estetický vzhled ať už stromů, květů, pupenů, plodů... radost z toho, co se zadaří-roubování, prořez, třeba i postřik k... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 15.10.2008
V loňském katalogu p.Peška byly nabízené staré odrůdy popsané i s přiloženými fotografiemi plodů-Malinové tam bylo v obou druzích. Jak je to letos, nedívala jsem se, zkuste to. M.R.
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika