Příspěvky uživatele - 96.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky kanadske plodnost, 8.6.2009
Dobry den pěstuji borůvku v nadobě a po odkvětu ji mam plnou zelenych plodu.Prosim vas kdy dozrava protože se mi objevili dva plody zbarvujici se, ale jen na straně k slunci ale upadli a uvnitř jako by uhnivali je neco spatne?
Sousedka klepna, 2.6.2009
Pokud sousedka pouze posloucha a jinym zpusobem neskodi, tak si ji vazte. Existuji daleko horsi sousedi. R.
Vzduchovy filtr od oleje u ctyrtaktniho motoru, 12.5.2009
Tuto informaci jsem neznal, protoze navod nemam v cestine a od prodejce jsem pouze dostal jakousi "Rychlou prirucku k provozu a udrzbe". Dik R.
Jakou vlastnite rotacni sekacku a koupili by jste si zase tu samou?, 21.4.2009
Lidicky prosim pripojte se s vlastnimi zkusenostmi. Udelate dobry skutek a pomuzete lidem, kteri se nemohou rozhodnout pri vyberu sekacky. Dik. R.
Hydroizolace vodojemu - beton. skruže , 3.4.2009
Nyni nektere firmy vyrabi plastove jimky na miru. Asi bych se byt vami zameril timto smerem. Nechat si vyrobit jimku, kterou pak vlozite do zkruzi. Nebo, pokud budete mit stesti, sezenete vhodnou jimku jiz hotovou, coz by bylo financne prijatelnejsi.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika