|
Příspěvky uživatele - 40.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 5.8.2008  Míšo, ty Lilie jsou nádherné.Lilie začínám študírovat a věru, není to nic jednoduchého.Mám nakoupené prvním rokem nějaké orientální kousky, které by měli vyrůst 1,5m, ale vyrostly zatím tak 0,5m.Takže jim něco bude chybět a příští rok bych je chtěl... celý příspěvek > |  | Petúnie - odstraňování zvadlých květů, 5.8.2008  Žena odštipuje květ i s kouskem stonku-vidím to každý den v kýblu, tak nevím, jestli je to rada. |  |
|  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 5.8.2008  Možná máte pravdu, ale žena radši nešetří a dává do samozavlažovače 4ks.Do 60cm truhlíku 2 kousky?Myslím,že je lepší přikoupit za 70 kaček o dva kousky víc,je to přeci na delší období a proto bych nešetřil.Je pravda, že stráví nad vylamováním starých... celý příspěvek > |  | skalka ve svahu nebo trávník, 5.8.2008  Nevidím v černé textilii problém.Máme ji položenou po celé ploše skalky a rostlinky i s keři rostou vesele dál bez problémů a bez pletí. |  | choroba vinné révy, 3.8.2008 Rozhodně v tom nejsou kroupy.Dle mého vidím nemoc oidium.Neznám sice tuto odrůdu, zda je rezistentní, která by se nemusela stříkat, ale zřejmě ne.Proti oidiu je třeba stříkat min.3x za rok: před květem, po odkvětu a cca za měsíc, podle podmínek... celý příspěvek > |  | Nemoc slivoní, 3.8.2008 Všem moc děkuji o snahu poradit. Je to velice dobrá stránka, kde přispívají do diskuze opravdu věcně jen rostlináři-odborníci i laici, ještě jednou dík!!! K mé věci: později po vložení mého příspěvku jsem zjistil ve spodních částech listů malinké... celý příspěvek > |  | Nemoc slivoní, 8.6.2008 Prosím sadaře o radu-koupil jsem na podzim 20 slivoní (odrůda Toptaste) a nyní, když mají udělat korunku, tak mi na mladých letorostech cca 20cm dlouhých usychají, žloutnou koncové, mladé výhonky, takže nepočítám již s dalším růstem. Na letorostech... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 8.5.2008 Je to tak a minulý rok jsem zkusil menší rajčiny "Bejbina" a byly, troufám si říct i lepší. Tyto dvě odrůdy totálně vyřadily dříve pěstované Tornáda. |  | Volba mezi elektrikou a benzínovkou., 22.3.2007 No ve Vašem případě bych neváhal a sahl po elektrice. Když si vezmete, že musíte míchat benzín a použít ho lze pouze jeden měsíc, protože pak hrozí že se olej rozloží a můžete stroj zadřít a dále pak zplodiny tak jednoznačně je lepší volba... celý příspěvek > |  | křovinořez, 20.3.2007 No z praktického hlediska pokud nepotřebujete trávu sušit mohu jedině doporučit ne klasickou sekačku ale rozhodne uvažovat o mulčovači. Doufám, že se mnou i ostatní budou souhlasit, že rozdrcená tráva od mulčovače vytvoří na zemi koberec který je... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|