|
Příspěvky uživatele - 40.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Preprava kvasu, 13.6.2009 Tak. |  | Preprava kvasu, 10.6.2009 Když jsme u toho prodeje švestek-myslíte že nebudu mít problém je v budoucnu prodat? Jsem zatím nezkušený sadař, zrušil jsem na zahradě starý vinohrad a zasadil 10 stromů, zatím dosti vzácné, nedostatkové odrůdy Toptaste, která by měla být šlechtěna... celý příspěvek > |  |
|  | Zežloutnutí listů, 10.6.2009 No, teď jsem si přečet víc příspěvků, hlavně ten o hnojení, kde píšete i vy a musím říct, že jsem tak zastrašen, co všechno broskev chce, že uvažuji, že na podzim jak se říká "pudou" a místo nich dám něco jiného.Na toto nemám opravdu... celý příspěvek > |  | Zežloutnutí listů, 10.6.2009 Děkuji, nevěřil jsem, že budete s odpovědí tak rychlý, je vidět, že tento web tu máte "pod palcem".Zítra ji hned stříknu.Víte, já zasadil sad švestek a při té příležitosti do volného místa jsem dal ty dvě broskve, protože jich mám hrozně... celý příspěvek > |  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 10.6.2009 Co se týče toho oschnutí-je to bezesporu padlí a přípravků na postřik je mnoho, v každé prodejně Vám poradí.Nevím, zda to zachráníte, nevím v jaké fázi nemoc máte, ale důležité je: NIKDY nezalévat z vrchu, je nutné koupit samozavlažovače, přidávat... celý příspěvek > |  | Zežloutnutí listů, 9.6.2009 Vidím, že jsem ve správné sekci s odborníkama.Pánové, zasadil jsem před 2 roky broskve (odr.Harbrite) a nyní mi žloutnou listy.Půda asi nebude ideální, je to černozem, jih Moravy.Než stromky vyfotím a vložím zde do diskuze, ptám se: dělám chybu, že... celý příspěvek > |  | Tak co kadeřavost?, 9.6.2009 Pane Martine, obracím se na Vás, jako odborníka, poraďte mi prosím: mám broskvičky (Harbrite) také 2 rokem, na obou nyní narostly dvě broskvičky.Dobrá, nechám je tam, ale žlutočervenají mě nějaké lístky, celkově si myslím, že nemají tu správnou,... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 9.6.2009 SUPER, SUPER,SUPER.Tak to má vypadat,nic násilně vypaplané, je to přírodní, krásné.Osobně se mi moc líbí ta paseka s těmi sedmikráskami, toho bych chtěl dosáhnout na té louce (na fotce za smrky). Snažím se trávu síct jen až je nad kotníky.Už i nějaké... celý příspěvek > |  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 5.6.2009 Odfoťte a dejte nám všem ukázat, osobně se těším Moniko.My udělali tento rok změnu a zasadili jsme plnokvěté, polopřevislé muškáty, tak uvidíme. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.6.2009  Důležité je, že kolem nás u všech výše uvedených je živo, plno zeleně a je nám v takovém prostředí dobře.Dovoluji si přidat také fotky, mám rád přírodní věci, místo okrasných, uměle rovných trávníku radši louku, kde kvete plno druhů... celý příspěvek > |  |
|  | Skalka ve svahu, 5.6.2009 Vím, že to nebude úplně v pořádku, nejsme totiž s ženou vůbec skalkaři, jen jsme to udělali od oka.Skalničky jsme koupili od odborníka, aby nám vybral druhy, kterým bude dobře ohledně světové strany a toť vše.Důležité je, že se nám to líbí a chodíme... celý příspěvek > |  | Skalka ve svahu, 31.5.2009  Přesně-ve svahu bude nádherná.Já se snažil z roviny udělat alespoň kousínek umělého svahu a myslím, že ta práce se vyplatila.Pokud máte fotku paní Hanko, dejte ji sem, ať vidíme, jak se Vaše okolí domečku změnilo, s pozdravem Mirek. |  | Skalka ve svahu nebo trávník, 31.5.2009  O rok později |  | Surfinie - našedlé listy, 9.8.2008 Paní Mílo, můj názor je ten, že Vám surfinky napadlo padlí.Paní Daniela správně stříkala sulikolem, který na tuto nemoc je a zachránila je.Jinak zalévání z vrchu, nebo rosení bych neprováděl, tím tu nemoc podpoříte.Je to samé, jak s vinohradem:... celý příspěvek > |  | K pěstování lilií, 7.8.2008 Doufám, že omluvíte malou reklamu, ale na jaře zakoupené cibule orientálních Lilií od p.Basíka vyrostly 1 rokem jen do 0,5m, místo 1,5m, ale i tak vzešly všechny a vykvetly nádherné květy.Doufám, že druhým rokem budou vyšší, možná,že jsem jim... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|