Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci ve skleníku, 15.5.2009
Jistotu nemám, ale předpokládám, že se meristémy množí určitě to co jde a má význam. Stoprocentně orchideje, tam je postup naprosto zvládnutý už dávno. Pro 120.236. Jsem na tom jako Vy, taky mám tu snahu. Jiný způsob určitě není, rostlina se musí... celý příspěvek >
Americké padlí, 15.5.2009
Na postřik pozdě je i není. Padlí se tu řeší dlouhodobě, vyhledejte si témata.
Mravenci ve skleníku, 14.5.2009
Ještě mu budete vděčná, až hortenzie obrazí a budou lepší, než doposud.
Slez maursky, 14.5.2009
Doporučuju výsev přímo na místo, nabo sázet opravdu malé sazenice. Sléz dělá hluboký kůlový kořen a přesazování se mu moc nelíbí.
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 14.5.2009
Opravdu nejsem romantik. Polévku si udělám z chřestu, nebo špenátu, salát hlávkový, nebo čekankový. Moč si vypudím ředkví a pivem. Skutečně nemusím stláskat všechno, co mi zapleveluje zahradu. Nevěděl jsem, že ta skvělá brokolice, kterou v červnu... celý příspěvek >
Úprava vrby, 13.5.2009
Hned, musíte je tvarovat. Vrba řez potřebuje.
Petunie - po létě odejdou?, 11.5.2009
Paní nezlobte se, ale to je opravdu hluboká neznalost. Petunie je letnička, přes zimu se uchovat nedá. To je tak obecně známá skutečnost, že to už žádný zahradník neuvádí. Možná je to chyba. Jestli jsou to vyhozené peníze nelze posoudit. Prostě je to... celý příspěvek >
Cymbidium - pěstování, 11.5.2009
Na západ je špatně, Cymbidium snese skoro plné slunce. Edit 1: Není špatně, pokud je to západ. Tam je silné odpolední slunce. Špatně by bykl severozápad, východ.
Pěstování porku, 11.5.2009
Nestalo se nic hrozivého, nechte to jak to je. Když to prodával zahradník, ukroutil toho vždy kus nahoře i dole, až se tajil dech.
Čerpadlo na zalévání, 7.5.2009
Chcete toho trochu moc. Píšete "výška zásobníku", vzhledem k tomu, že je pod zemí se jedná o hloubku? 1. Nedůležitější parametr je "sací výška". Teoretická 8 m. Vy máte 2 (snad) plus nějaké ztráty v sacím potrubí, odhadem 1 m... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009
Můžete vyzkoušet ještě isopropylalkohol. je to účinné odmašťovadlo a není agresivní na plasty. Je otázka, jestli bude účinkovat na ten bioolej.
Úprava vrby, 7.5.2009
Na podzim a v zimě, po opadu listí.
Ochrana dřevěné nádoby, 7.5.2009
Ještě mě napadá, že v dobách před laminátem se třebas pramice opravovaly rozehřátým asfaltem a koudelí - snad.
Chlazení piva, 5.5.2009
Nevymýšlejte koniny a půjčte si v pivovaru chlazení.
Čim hezkym zakrýt pletivo, 5.5.2009
Jak 40. letý drátěný plot vypadá si dovedu představit, nějaké jsem už viděl. Co tu píšete je něco jiného, tomu můžem a nemusíme věřit, papír, potažmo klávesnice snese všechno. Pokud jde o mou radu, nelíbí se mi propletené houští, jak jsem psal... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika