Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Která je která, 8.12.2008
To já si tam ten háček dolním, ale jen nechápu, proč by měla mít Veecotka hořké jádro...? Martin
Čím teď na podzim přihnojit, 8.12.2008
A doporučuji ještě popel z dřevěného uhlí... Teď přes zimu ho má každý asi dost... Obsahuje totiž ve větší míře meruňkou oblíbený draslík
Která je která, 8.12.2008
Horke jádro? Co si pod tím představujete? Martin
Odruda merunky Pinkcot, 6.12.2008
Dobrý den, tato meruňka je údajně velmi odolná mrazu v květu (bezesporu výhoda), plody jsou větší a vydatnost dobrá. Dozrává začátkem července.  Hodně zdaru! Martin
Domácí klobásy, 30.11.2008
Nejdůležitější na klobáskách (bez ohledu na různé recepty) je zdlouhavé a poctivé propracování masy (hraji si s tím minimálně hodinu). A věřte, že pak drží klobásy pohromadě krásně i bez prátu... Jeden fígl k tomu - na 10 kg masy jeden litr... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 21.11.2008
bez těsnění je to v pohodě venku, alo pokud máte udírnu v suterénu rodinného domu, tak nevím, nevím...
Nahořklé maso z nové udírny, 21.11.2008
moje řeč... Leda, že by dehty naleptávaly těsnění a to dodávalo masu pak "specifickou" chuť...
Nahořklé maso z nové udírny, 19.11.2008
a je to přesně tak, jediná možnost je dodatečně vyložit dřevěnými palubkami, které působí jako izolant...
použití dřeva na uzení nebo grilování, 19.11.2008
Vrba se přeci na uzení nehodí, nejde v tomto případě o tvrdé a hlavně "voňavé" dřevo a dále obsahuje vyšší podil nespalitelných látek (více popela, který může utkvět na mase)...
Pohnojit ještě teď kanadské borůvky?, 19.11.2008
tak děkuji za podělení se s radami a nápady. Martin
Jakou jabloň do zahrádky, 18.11.2008
Já na šampiona nedám dopustit. Jelikož nemám sklep tak plody spotřebuji na mošt a zbytek nasuším v sušičce. Zatím neznám jiné jablko, které by se svou chutí a barvou (krásně bíla dužina i po vysušení) hodila prakticky na vše. Pro mě lepší jablko... celý příspěvek >
Pohnojit ještě teď kanadské borůvky?, 17.11.2008
Těším se na příští rok, třeba už i trochu zaplodí a děcka budou mít na ochutnání... Rodí Vám takhle krásně každý rok? Martin
Musím se asi polepšit s tou zálivkou, ono přes léto asi není u borůvek nikdy dost...
Mě takhle krásně jedou taky, ale pouze na sluném stanovišti. V polostínu spíše živoří, přemýšlím o jarním přesunu na jiné stanoště...
popol z krbu na travnik?, 17.11.2008
Já popel přidávám i pod stromy a do záhonů. Mám s tím jen dobré zkušonosti. V zimě si s tím prachem sníh a voda poradí...
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika