Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpařský vosk, 3.3.2009
Mirným zahřátím vosku v teplé lázni o teplotě do 50°C. Martin
Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 1.3.2009
Omlouvám se, úplně jsem se nevyjádřil. Myslím, že je zbytečné podsívat trávu a také používat teď chemii. Tráva se sama z toho dostane a bez následků. Podle mě je to jen estetická "březnová" vada... Martin
roubování, 1.3.2009
Naprostý souhlas, rouby se odebírají, když jsou nenarašené, ale čím později, tím lépe. Martin
Přes všechnu úctu se neztotožňuji s touto myšlenkou. Tráva se z toho dostane sama velice rychle, použil bych jen na jaře dusíkaté hnojivo. Martin
Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 1.3.2009
Dehet jako pojivo asfaltových směsí měl jednu zásadní výhodu - životnost asfattového povrchu byla výrazně delší... Nicméně od sedmdesátých let minulého století se nepoužívá. Životnost dnešních obalovaných směsí se počítá na zhruba 7-10 let (podle... celý příspěvek >
S tou plísní si nedělejte starosti, až se trochu oteplí a vyschne trávník, tak sama zmizí. Také jsem ji míval na trávníku každý rok, loni na podzim jsem vertikuloval a použil jsem podzimní hnojivo a zatím to vypadá, že mám pro letošek od plísně... celý příspěvek >
slivone a jejich uroda, 1.3.2009
Po odkvětu (opadu květních lístků) postříkat proti pilatce.
Zahradní cesta - zátěžová, 1.3.2009
Podstatné je, aby pláň byla únosná na pojíždění traktorem, to znamená podsyp by měl být hutněn na 30 - 45 MPa. Finální povrch může být lomový kámen frakce 8-16 mm, který Vám časem začne prorůstat mechem a trávou, příčemž samotná nosnost cesty bude... celý příspěvek >
Betonová cesta na zahradě - nevyhovující, 28.2.2009
Tak z čeho se potom dnes vyrábí balená (asfalt), když dehty se do asfaltu nesmí přidávat od 70 let min. století? Pravděpodobně z ropy, ne? 
Tak to je pro mě novinka, z čeho vycházíte? Martin
Ne že bych chtěl obhajivat svou verzi o asfaltovém recyklátu, ale na příjezd se mi jeví jako nejvhodnější a nejlevnější varianta. Uvolňování nežádoucí chemie určitě nebude problém, protože z asfaltového recyklátu se Vám nic neuvolní. Porůst... celý příspěvek >
spravny substrat pro orchidej, 28.2.2009
Manželka si míchá směs 3/4 kvalitní borky a 1/4 dřevěného uhlí. Úspěchy s tímto má opravdu veliké. Martin
Levný, poměrně dostupný a hlavně svými vlastnostmi nenahraditelný materiál je asfaltový recyklát. Pokud pod dlaždicemi máte nosnou vrstvu (hutněný podsyp z kameniva), rozebral bych betonovou dlažbu a místo ní položil 5cm asfaltového recyklátu. Po... celý příspěvek >
Umělý blok kamene svépomocí, 28.2.2009
Naprosto souhlasím s Alím, pokud nechcete kýč, navštivte kamenolom ve Vašem okolí a tam si určitě vyberete... Nejdražší však opravdu bude doprava a uložení těchto bloků. Jinač filmaři taky používají slepené polystyrenové desky, které jsou naleptány... celý příspěvek >
Odrůda meruňky, 27.2.2009
Dobrý den, máte ideální lokalitu na pěstování meruňek, u Vás poroste vše. Dopuručil bych Vám klasiku Velkopavlovickou, případně koukněte sousedům za plot, co jim tam roste. Martin
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika