Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rýč Fiskars, 26.2.2009
Mám jej 9 let beze změn, ročně s ním poryji 900m2 zahrady + ostatní práce. je "nezničitelný"
sušení minidýně, 24.2.2009
Z mé zkušenosti mohu potvrdit, že jen dobře vyzrálá se hodí k usušení.I tak se pak musí chodit a kontrolovat, zda neplesniví a aranžovat je jen na tom, co se nezničí případnou pozdě zjištěnou plísní. Jinak ozdobných dýní je spousta různých tvarů. Jen... celý příspěvek >
Česnek, 24.2.2009
Tak přesně na to pan Jan Kozák šlechtitel česneku velmi kvalifikovaně 21.2.odpověděl, a na něj má ohledně česneku málokdo. Jen si je na netu najděte. Jak se tady objeví odkaz na stránky, je to za chvíli smazáno.
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 20.2.2009
Dost těžké radit, protože uznaných odrůd brambor je mnoho. Já to dělám tak, že se podívám, co se u nás v okolí za sadbu brambor prodává, podívám se na net, co ta brambora "umí" /rannost brambor, jaký je to varný typ, jakou dávají... celý příspěvek >
kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009
A to, jak zavlažuje Juro 3L za dva dny je právě kolem těch 1,6m3 na 50 rajčat za měsíc
Tak já zalévám konví a odhaduji, že na 50 sazenic dávám 1,6m3 za měsíc
Řezání ledu motorovou pilou, 20.2.2009
Čím to řežou na rybníku, aby byl kyslík pro ryby?
Je to jak napsal Juro, ještě je důležitá zemina písková nebo jílová, každá se zavlažuje jinak.Musíte si to vyzkoušet. Po vydatné zálivce nezapomínat na okopání-prokysličení půdy. Má to velký i zdravotní vliv na rostliny.
jak se zbavit krtka, 19.2.2009
Tak si vzpomínám na otcovu metodu a budu ji muset po dlouhé době na zahrádce uplatnit. Zjistil si krtkovu, /hryzcovu/ hlavní chodbu, rýčem opatrně vyryl hlubší jámu, na dno umístil 5L skleněnou láhev /od okurek/ tak, aby horní část láhve byla v... celý příspěvek >
Jovan, 18.2.2009
Uskladnit do podzimu? Ani náhodou, budete rád, když vydrží do konce dubna 1/3 toho, co máte. Jestli nevíte co s ním, zasaďte, ale z vlastní zkušenosti mohu doporučit hned, jak to u Vás na zahradě půjde, následné přípané zmrznutí půdy nebude... celý příspěvek >
Vlašský ořech - odrůda Hospodin (červené jádro), 18.2.2009
Každý rok dostávám od známých 5L sklenici vyloupaných vlašských ořechů. Vždy nejméně 3 narovnané vrstvy jsou z červených ořechů. Vypadá to velmi dekorativně. Chuťově jsou +- stejné jako žluté, můj mlsný jazyk rozdíl nepozná, zato oči mají pastvu.
Stom pro zahradní sezení, 18.2.2009
Někdo doporučoval břízu. Bříza je krásný strom, ale malé varování: celý rok "dělá svinčík" stále musíte něco shrabovat, zametat rozhodně víc, než u jiných stromů. U naší chalupy rostou břízy velmi vysoké, vrcholky bříz se v zimních měsících... celý příspěvek >
Jovan, 18.2.2009
Protože můj odkaz na šlechtitele česneků zmizel, trochu z toho co jsem se od pana Kozáka dozvěděl: Jovan je zimní paličák.Většina paličáků vysázená na jaře nedělá dělenou cibuli, ale pouze kouli. Frekvence této poruchy je různá v závislosti na odrůdě... celý příspěvek >
kavyl - jarní sestřih?, 17.2.2009
V ČR roste 9 druhů z rodu kavyl/stipa/. Jedná se o stepní trávy. V ČR je najdeme jen v nejteplejších a nejsušších oblastech.-tolik encyklopedie.Když z toho vycházíme, má ráda teplo a v teplých oblastech mrzne méně. Svázaná asi bude lépe odolávat... celý příspěvek >
Myš pod podlahou, jak na ni?, 17.2.2009
To je nádhera, 144 let starý návod.I z toho je vidět, že myši a krtka nelze vyhubit.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika