|
Příspěvky uživatele - 16.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rýč Fiskars, 26.2.2009 Mám jej 9 let beze změn, ročně s ním poryji 900m2 zahrady + ostatní práce. je "nezničitelný" |  | sušení minidýně, 24.2.2009 Z mé zkušenosti mohu potvrdit, že jen dobře vyzrálá se hodí k usušení.I tak se pak musí chodit a kontrolovat, zda neplesniví a aranžovat je jen na tom, co se nezničí případnou pozdě zjištěnou plísní. Jinak ozdobných dýní je spousta různých tvarů. Jen... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek, 24.2.2009 Tak přesně na to pan Jan Kozák šlechtitel česneku velmi kvalifikovaně 21.2.odpověděl, a na něj má ohledně česneku málokdo. Jen si je na netu najděte. Jak se tady objeví odkaz na stránky, je to za chvíli smazáno. |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 20.2.2009 Dost těžké radit, protože uznaných odrůd brambor je mnoho. Já to dělám tak, že se podívám, co se u nás v okolí za sadbu brambor prodává, podívám se na net, co ta brambora "umí" /rannost brambor, jaký je to varný typ, jakou dávají... celý příspěvek > |  | kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009 A to, jak zavlažuje Juro 3L za dva dny je právě kolem těch 1,6m3 na 50 rajčat za měsíc |  | kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009 Tak já zalévám konví a odhaduji, že na 50 sazenic dávám 1,6m3 za měsíc |  | Řezání ledu motorovou pilou, 20.2.2009 Čím to řežou na rybníku, aby byl kyslík pro ryby? |  | kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009 Je to jak napsal Juro, ještě je důležitá zemina písková nebo jílová, každá se zavlažuje jinak.Musíte si to vyzkoušet. Po vydatné zálivce nezapomínat na okopání-prokysličení půdy. Má to velký i zdravotní vliv na rostliny. |  | jak se zbavit krtka, 19.2.2009 Tak si vzpomínám na otcovu metodu a budu ji muset po dlouhé době na zahrádce uplatnit. Zjistil si krtkovu, /hryzcovu/ hlavní chodbu, rýčem opatrně vyryl hlubší jámu, na dno umístil 5L skleněnou láhev /od okurek/ tak, aby horní část láhve byla v... celý příspěvek > |  | Jovan, 18.2.2009 Uskladnit do podzimu? Ani náhodou, budete rád, když vydrží do konce dubna 1/3 toho, co máte. Jestli nevíte co s ním, zasaďte, ale z vlastní zkušenosti mohu doporučit hned, jak to u Vás na zahradě půjde, následné přípané zmrznutí půdy nebude... celý příspěvek > |  |
|  | Vlašský ořech - odrůda Hospodin (červené jádro), 18.2.2009 Každý rok dostávám od známých 5L sklenici vyloupaných vlašských ořechů. Vždy nejméně 3 narovnané vrstvy jsou z červených ořechů. Vypadá to velmi dekorativně. Chuťově jsou +- stejné jako žluté, můj mlsný jazyk rozdíl nepozná, zato oči mají pastvu. |  | Stom pro zahradní sezení, 18.2.2009 Někdo doporučoval břízu. Bříza je krásný strom, ale malé varování: celý rok "dělá svinčík" stále musíte něco shrabovat, zametat rozhodně víc, než u jiných stromů. U naší chalupy rostou břízy velmi vysoké, vrcholky bříz se v zimních měsících... celý příspěvek > |  | Jovan, 18.2.2009 Protože můj odkaz na šlechtitele česneků zmizel, trochu z toho co jsem se od pana Kozáka dozvěděl: Jovan je zimní paličák.Většina paličáků vysázená na jaře nedělá dělenou cibuli, ale pouze kouli. Frekvence této poruchy je různá v závislosti na odrůdě... celý příspěvek > |  | kavyl - jarní sestřih?, 17.2.2009 V ČR roste 9 druhů z rodu kavyl/stipa/. Jedná se o stepní trávy. V ČR je najdeme jen v nejteplejších a nejsušších oblastech.-tolik encyklopedie.Když z toho vycházíme, má ráda teplo a v teplých oblastech mrzne méně. Svázaná asi bude lépe odolávat... celý příspěvek > |  | Myš pod podlahou, jak na ni?, 17.2.2009 To je nádhera, 144 let starý návod.I z toho je vidět, že myši a krtka nelze vyhubit. |  |
 |
|
|
|