|
Příspěvky uživatele - 242.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mravenci v trávníku, 1.6.2010 Přesně tak, když čekají vlhko, vynosí kukly nahoru. Já je po posečení vystříkám RAIDem proti lezoucímu hmyzu (červený) a tak nějak je reguluju. Ale asi se jich nezbavíš, bo jsou hrozně vytrvalí |  | Jak brousit nůž do sekačky, 30.5.2010 super nápad, díky za tip! |  |
|  | Jak brousit nůž do sekačky, 30.5.2010 Radku, jak to děláš na tom ložisku? |  | Jak brousit nůž do sekačky, 29.5.2010 Chlapi, můžete prosím poradit, jak brousíte nůž do sekačky? Já ho sjedu na stolní brusce a vyvažuju ho od oka na prstě. Jak to děláte vy? Díky za každej tip a fígl! Jistě nejsem sám, koho to zajímá. |  | Hnojivo na trávník, 23.5.2010 Díky za názor. Zápach mi nevadí - z toho ještě nikomu druhá hlava nenarostla
Což se nedá říct o herbicidech a ostatních s... ch
Ještě se zeptám - co si myslíte o mulčování sekačkou (klín+mulčovací nůž) jako hnojení? Mám v tom zmatek. Někdo... celý příspěvek > |  | Hnojivo na trávník, 23.5.2010 Díky za super rady v tomhle vláknu. Můžu mít, chlapi, dotaz? Na zahradě mám trávu (někde v dlaždicích) a nově vysázené habry a břečťan.
Mám k dispozici cca 10let vyzrálou močůvku a bylo mi doporučeno jí občas přidávat do zálivky 1:100, že je to... celý příspěvek > |  | Itest, 16.5.2010 klasika... nevim, že vás to chlapi ještě někoho vzrušuje a že to čtete. Bylo toho tu o Itestu napsáno už hodně a je jasný, že je to marketingovej nástroj Bédi. Jak píšete... okatě nevyhraje, ale ve výsledku každýho přesvědčí tam zajít... |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 13.5.2010 Pozor, nikdo neříká, že dopravce odpovídá za kompletnost věcí v balíku - to by bylo absurdní. Říkám, že mám právo se přesvědčit co je uvnitř, než jej převezmu. Pokud odmítnu, řidič přelepí origo páskou a napíše do protokolu zápis.
Moc z neznámých... celý příspěvek > |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 12.5.2010 Jasně, je to o lidech, jako vždy všechno...
Vem si to takhle: bude tam cihla. Co ty s tim? Pošleš cihlu do 14dnů zpět a bez udání důvodu budeš chtít vrátit peníze?
Dopravce odpovídá pouze za to, že cihla není poškozená. Za to, zda veze... celý příspěvek > |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 12.5.2010 To je jasný, zase to vidíš z jinýho úhlu. To co popisuješ je fakt vopruz a na vodstřel.
Já mám spíš na mysli se kouknout jestli je to kompletní, jestli tam místo pily neni cihla, atd. A to asi jako řidič rozumnýmu člověku umožníš. |  |
|  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 11.5.2010 Petře, nevím přesně který zákon to je, to je jedno. Každopádně máš právo si zboží prohlédnout a pak až zaplatit. Byť se to dost přepravcům nelíbí.
Třeba jeden nejmenovaný velký eshop přímo vyzývá na potvrzení objednávky:
Než zaplatíte spotřebič... celý příspěvek > |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 11.5.2010 Držím palce, ať si spokojený |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 11.5.2010 To máš pravdu, zákon hovoří takto. Realita je však jiná. Už v několika eshopech jsem na výdejním místě viděl upozornění, že si to máš osobně prohlédnout, bo osobním odběrem pozbýváš možnost vrácení.
Jasný, zákon je zákon, ale pak se s nima budeš... celý příspěvek > |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 11.5.2010 asi tak... spíš si myslím, že ten začínající obchodník přemýšlí tak, že 100Kč rozdíl mezi prodejem a nákupem je výdělek. Bu´d procitne, nebo skončí. Ale to je jeho věc.
Já jen dodám, že osobní odběr je špatně! Můžeš ztratit možnost vrácení do... celý příspěvek > |  | Benzinová sekačka NGP SP514HW, 10.5.2010 Radku, v Číně jsou nejmodernější i nejkurioznější technoligie světa. Dostaneš tam, co zaplatíš. Absoulutně nejnižší cenu, nebo i špičkovou kvalitu za peníze co nikde jinde. Viz. čínský kosmický program, viz.nejmodernější zbraně, atd. Čína... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|