Příspěvky uživatele - 3.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výběr traktoru, 13.3.2009
Zdá se mi, že stačí trochu hledat ve zdejších diskusích a nezakládat stále nová a nová vlákna s naprosto stejnými dotazy.
Japonský malotraktor Kubota, 13.3.2009
Pane Stando 159.126. Z Vašeho dotazu není až tak úplně jasné.jestli se zajímáte o starší použitý nebo úplně nový malotraktor.Pokud by Vám šlo o nový, snad se dá s p.166.25 souhlasit-i když jednání nejbližšího prodejce a servisu k Vám musíte posoudit... celý příspěvek >
Japonský malotraktor Kubota, 10.3.2009
Máte naprostou pravdu, sám jsem si při pořizování takovéhoto stroje taky prošel fázemi vývoje od nejstarších až po co nejmodernější ještě cenově dostupné typy.Nakonec jsem zvolil celkem moderní hlavně kvůli pohodlí obsluhy a vůbec celkovému... celý příspěvek >
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 8.3.2009
Koukal jsem teď na stránky Hondy a je tam už tento nový model 09. Má velikostí a tvarem odlišné páčky pojezdu oproti loňskému roku a skutečně tlačítkem ovládané spouštění žacího nože.Ty páčky pojezdu neřeším, ale ovládání žacího nože může být... celý příspěvek >
Japonský malotraktor Kubota, 8.3.2009
Tak na Vaší práci je tento typ více než vhodný.Tím typem 7000 byste si pohoršil.Rozdíl v ceně je zanedbatelný, výkon motoru o něco meší a hlavně- Vy budete v lese potřebovat velká kola- a v tomto ohledu je 1501 nepoměrně lepší. Co se týká... celý příspěvek >
Japonský malotraktor Kubota, 8.3.2009
Třeba v době, kdy jste dotaz zadával většina lidí už spala   ??!! No ale k tomu traktoru.Starších ojetých Kubot a dalších japonských značek traktorů je na našem trhu poměrně dost.Většina majitelů sem ale nejspíš nezabrousí.Mezi lidmi... celý příspěvek >
rucni nuzky Bahco, 6.3.2009
Dnes jsem si s těmito nůžkami konečně splnil amatérský sen.Včera se mi při pokusu o střihnutí trochu tvrdšího dřeva rozletěly převodové Fiskarsky s otočnou spodní rukojetí na kusy.Fakt je, že řez s nimi nebyl nijak geniální, ale přes 5 let poctivě... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 5.3.2009
No tak se hlásím s čerstvě rozlomeným plastovým kloubem u Fiskarsek s otočnou rukojetí.Fakt je, že sloužily cca 5let. Čistý střih si ale představuji jinak.  Nezbývá než se rychle rozeběhnout pokusit se někde sehnat nějaká Bahca.
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 5.3.2009
Jestli ten dotaz patří mě, tak není ani z Polska a už vůbec ne model 2009,poněvadž píšu, že ji mám už několik let . Ovládání pojezdu je zcela geniálně jednoduché a funkční, protože spočívá ve stlačování velmi anatomicky dobře tvarovaného... celý příspěvek >
hnojení broskvoní, 5.3.2009
Viděl jste někdy luční porost pohnojený časně zjara ze žumpy??? (myslím pochopitelně ze žumpy pouze s močí apod.,ne s jakýmikoliv ostatními splašky třeba kuchyňskými, natož chemickými!!!).Řekl bych, že ten porost pekelně prospívá, vyzkoušeno,někdy to... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s pojezdem, 4.3.2009
Slušný popis, ale dodal bych s dovolením toto:  pokud nejste technický typ tak si vřetenovou sekačku představte jako poháněný (mechanicky tlačením, elektricky,benzínovým motorem) dutý vodorovný válec, sestavený z cca 5 spirálovitě kroucených... celý příspěvek >
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 4.3.2009
Mám několik let H 537 VYEA s hydropojezdem.Mimo běžné údržby(nepodceňovat!!!) pouze doseřízení vůle lanka ovl.hydropohonu a spouštění nože.Jinak pohoda.Dobrý kup.Ať slouží.
Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 3.3.2009
Podívejte se, jednorychlostní sekačka je Vám asi jasná-použití na miniplochy, vícerychlostní je lepší na vetší pozemek, ale ty jednotlivé rychl.stupně jsou od výrobce předem přesně dané a po osobní zkušenosti mohu dodat :  nic moc, ale lepší než... celý příspěvek >
Sekačka pro 2000m2, 3.3.2009
Souhlas s Hondou, několikaletá zkušenost s podobným pozemkem tomu Vašemu.Nevím ale, jestli by nebylo dobré přehodnotit finanční hranici, žel směrem nahoru.
Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 3.3.2009
Člověče, Vy ty Otavy prodáváte nebo nerozumíte zadání??? Tazatel požaduje evidentně rotačku a jediné co si musí ujasnit je, jak donutit povícero uživatelů aby sekali včas pokud chce trávu sbírat do koše a nenechávali trávu nějak moc přerůst.Taky si... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika