|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Anglické růže, 18.7.2009 Dobrý den, pane Slávku, na trvanlivost květů růží jste narazil správně, myslím, že se tento fakt málo zmiňuje. Mě toto téma zajímá velmi a děkuji za doporučení, růži Rémy Martin si určitě pořídím. od vás všech, kteří máte zkušenosti s růžemi, jejichž... celý příspěvek > |  | Nahéma, 18.7.2009 Asi to bude Big Purple, mátla mě udávaná výška 90 cm, ta "moje" byla o hodně vyšší. Průměr té šampusky 11 cm, takže průměr květu odpovídá údaji na ruze.wi.cz... Na helpmefind.com se mi zdá barva málo intenzivní |  |
|  | Nahéma, 17.7.2009  Jééé, paní Lili, já ani nevěděla, že jste zhodnotila moje snažení... Děkuju, ale třída ještě zdáááleka nejsem, to bylo spíše detektivní pátrání. Máte mnohem hezčí fotku než co teď vidím na helpmefind-u. Tak tu Vaši Paul´s Himalayan Musk si... celý příspěvek > |  | Opory pro růže, 17.7.2009 Děkuji, Martine, brzy se do toho s kamarádem pustíme. No a s tou prací a hlavou a odreagováním to mám podobné, takže rozumím.... Hodně pohody D. |  | Silně vonící růže, 17.7.2009 KOSMOS (Kordes)
Double Delight není psáno od kterého šlechtitele, tedy bude třeba upřesnit pisatelkou mrkněte na obě |  | Opory pro růže, 13.7.2009 dobrý večer, Martine, jsem ráda, že jste se ozval. Hodně jste mě inspiroval, sháním informace a názory, jsou různé, ale mně se zdá stejně nápad s roxory a oky 50cm na 50 cm rozumný. Síť, kterou mám v okolí možnost koupit, má největší oka 20 na... celý příspěvek > |  | Servis Oleo Mac Praha, 12.7.2009 Já vlastním OM 735 již desátým rokem, spokojenost.Nedávno jsem si seřidil karburátor, mašina jede jako blesk, otáčky neztrácí ani ve vysoké trávě na seno, kterou jsem sekl strunou, jelikož seno nepotřebuji.Krásně hustá travina a bez problémů.Jo za... celý příspěvek > |  | Opory pro růže, 9.7.2009 Velmi vás prosím, podělte se o informace a zkušenosti s oporami pro růže. Druhy, výroba, jak se pak vaší růži u opory líbí... Chystám se vyrobit oporu pro Elfe a Eden Rose 85, druhou pak pro 2 vysoké Aloha. Trošku jsem se inspirovala panem... celý příspěvek > |  | Růže do předzahrádky, 23.6.2009 Dobrý večer, panílili, prozraďte nám, prosím, jména růží na poslední fotografii, díky díky. D |  | Nahéma, 22.6.2009 Félicité et Perpétue, Paul´s Himalayan Musk že by? D |  |
|  | Nahéma, 21.6.2009 Tedy Lili, tohle je už fakt těžké... Fikaná fotka, není poznat, jak je foceno. Nápověda - v jabloni, tedy asi odborně "do stromu", tak to nemůže být Anna De Diesbach, ta je malá, ta by šla tak do mých jabloní na M9 ve stěně a musela bych si... celý příspěvek > |  | Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 Tedy paní Lili, to je nádhera, kdybych viděla tu Vaši, určitě bych také neodolala, opravdu. Vaše Heritage je nádherná, mnohem krásnější než její fotky na ruze.wi . Takže nekoupila. Jako začátečník jsem měla problém vybírat minimálně ze dvou... celý příspěvek > |  | Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 Dobrý večer, paní Kájo a panmí Lili, děkuji za rady a informace, vážím si jich jako vždy. S námi začátečníky je to těžké ...Někde jsem už psala, že jsem dostala spásný nápad kde zas zabrat kousek zahrady, no a hnedle jsem začala studovat a... celý příspěvek > |  | Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 telefonicky jsem zjistila, že milovníci austinek mohou ještě nakupovat!!! V olomouckém H. sdělil pán velmi ochotně - namátkou - Benjamin Britten, William Shakespeare 2000, Winchester Cathedral, Sharifa Asma, Abraham... celý příspěvek > |  | Nahéma, 19.6.2009  Dobrý den, paní Magdaléno, paní Lili a ostatní. Paní Magdaléno (i ostatní), tak vytáhněte foťák a pošlete ty Vaše růže s názvy, moc bych se potěšila. Nemusí být jenom romantické. Včera mě napadla spásná myšlenka, kde založím své malé rozárium, dvě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|