Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jedovatý živý plot, 7.9.2009
Pokud je zahrada u lesa, tedy mimo zastavěnou část obce, je stavba plotu podmíněna stavebním povolenímm, at o právě proto, aby srny nebyly omezovány v pohybu a nezranily. je to smůla, že?
Cypřiš arizonský fastigiata, 7.9.2009
A také ten oleandr, který je vysazený v zemině na zahradě.  Děkuji.
Prolifera, 7.9.2009
Dobrý den, snad vam nepridelam dalsi vrasky na cele, ale k tomu, jak bude vypadat oploceni pozemku, ma nekdy pripominky stavebni úrad.  Co na to vas znamy stavitel? Ten by o tom mel neco vedet.  JITa
Voda z bazenu na zahradu?, 3.9.2009
Po zjištění, že modrá skalice´= síran měďnatý=vitriol, bych si to rozmyslela. 
Kolik trvalek, 3.9.2009
Konkrétně asi tak: pivonka i petrklíč, floxy po jedné sazenici nebo trsu do jednoho "dolíku,. Nejlépe je vysadit na jedno místo o velikosti např 0,5m*05m více sazenic. např: kosatce 5ks, kopretiny 5ks,, orlíček 7ks, a zaplnit jimi celou tuto... celý příspěvek >
Jak na žáby ve skalce, 3.9.2009
Poznámka č.1 ropucha obecná podléhá zvýšené ochraně, č.2 sama se ze skalky přestěhuje na jiné místo neb je to živočich milující vlhko a vodu.
Pochlubte se zahradou ve svahu, 31.8.2009
Foto zatím nemám, ale stále se snažím, aby mi ten břečťan rostl dolů po zdi a on si mizera nedá říci, leze někam nahoru a to se mi vůbec nehodí. Asi mu udělám konstrukci jako svěrací kazajku. Uvidím..JITA
Hrušeň na křížaly, 31.8.2009
Díky, byl to jen pokus. Nicméně bylo by ode mne troufalé požádat Vas jako technika o radu jakou vrtačku si pořídit pro " takové to domácí vrtání"? AKU nebo sítovou?  Hobby z východu nebo hobby jinou? Pěkný den.JITA
Hrušeň na křížaly, 31.8.2009
Můžete prosím podat upřesnění, proč se to stane, jaké látky jsou v hrušce tak agresivní?  Z vlastní zkušenosti vím, že je to pravda.
Fígl na prokypření půdy - kultivátor atd.?, 31.8.2009
Tak já bych počkala až zaprší, případně zamrzne. na jaře bych na to šla.
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 31.8.2009
Předem omluva: yety?
Břečťan na zelenou střechu?, 31.8.2009
Já si naopak myslím, že rozhodně to zkuste, pokud máte takový nápad.  Existují firmy, které se zabývají konstrukcemi střech pro ozelenění, zejména jde o izolace.  Samotná výsadba není takový problém. Možná se nepovede napoprvé, ale za tu... celý příspěvek >
Pěstování hortenzie, 31.8.2009
Děkuji Vám za reakci. Jako původní profesí vodařce mi nedalo spát, jak je to s tou vaší kytičkou , kde se bere vláha.  Teď je mi to již jasnější a závidím Vám Váš entuziasmus. Práce, které popisujete, musely žádat hodně síly a... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 31.8.2009
to Marie: Smekám před množstvím práce a péče, kterou dáváte své zahradě, nicméně mám pocit, že se reakce pana Karlose spíše nedočkáte. Viz jeho příspěvky ve starší diskuzi.  Jak dlouho ji opečováváte a kolik lidí Vám pomáhá, to snad není... celý příspěvek >
Zase tuje, 31.8.2009
Tak vidíte, není zahradní jako zahradník a jeden takový, který mi před lety prodal taxus baccata s trvzením, že tento je určitě ten, který není jedovatý, podotýkým, že to nebyl japonský kultivar, byl také zahradníkem.    S pozdravem JITA
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika