Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chilli papričky - pěstování v květníku, 9.7.2009
Nic jsi nezmrvil, stejně to letošní počasí stojí za prd. A když nic neuroste, zkusíš příští rok znovu, tak jako my všichni zoufalci tady :-).
Kdo si hraje s mými cibulemi?, 6.7.2009
A teď vážně. Já bych to tipla na kočku. Kdysi jsem zasadila sazečku a do rána byla sazečka rozmetána po celém záhonku. Pak jsem kočku pozorovala, jak se jí strašně líbí ty ocásky, které vyčuhovaly ze země, no prostě provokatéři, a celá... celý příspěvek >
Výroba domácího sýra, 6.7.2009
Kdybyste si zadal do internetového vyhledavače heslo SYŘIDLO, zjistil byste, že Vám vyjedou desítky odkazů. Například firma Milcom a.s. Praha dodává i maloodběratelům. 
Jak na ně?, 6.7.2009
Mravenci tu byli, jsou a budou. Letos je jich hodně, příští rok jich bude třeba míň. Ale zase se přemnoží chrousti. Někdy jsme na přírodu prostě krátcí. Co chcete aplikovat na zahradě, když to déšť spláchne. Já se je snažím udržet v rozumné míře... celý příspěvek >
Kdo si hraje s mými cibulemi?, 6.7.2009
To jsou takoví malí trpaslíci Cibulníčci se jim říká. Ti nenechají žádnou bez dozoru pohozenou cibulku na pokoji. A strašně rychle se množí.  :-D
Paprika - sviluška?, 6.7.2009
Na svilušku na tykvovité Omite, Nissorun, okurka papriky navíc Talstar, Vertimec. Vertimec je navíc i na rajčata. Našla jsem na internetu po zadání hesla sviluška.
Jak na škvory, 6.7.2009
Nezlobte se, ale když máte panickou hrůzu z toho, že by škvoři vyvraždili celou Vaši rodinu včetně psa, proč si o něm něco nenajdete na internetu? Škvor se živí zbytky ovoce, občas vyžírá poupata a květy poškozené deštěm. Do jeho jídelníčku patří... celý příspěvek >
Konečně zahrádky bez chemie a zahrádkáři bez přípravků, 5.7.2009
Tak ty podmáčené domy jsem čekala. Proto jsem psala, že pokud nejde o život, jde o... Ale takový už je život. Někdo řeší podmáčené domy, jiný řeší rakovinu, každý řešíme něco jiného. Vy si fakt myslíte, že plíseň na bramborách je jediná starost,... celý příspěvek >
Pes a bouřka, 4.7.2009
Děkuji Vám za Váš přístup. Bylo to fajn, myslím, že bychom si určitě dobře pokecaly. Mějte se hezky!
Konečně zahrádky bez chemie a zahrádkáři bez přípravků, 4.7.2009
Myslím, že s tou kyselinou sírovou to nebyl šťasný nápad. Já si pamatuju akorát H2SO4 a kupodivu jsem s tím vystačila celý svůj život. Já vidím, už z toho, jak píšete, že jste vzdělaný. Jenže každý nemá to štěstí, aby měl IQ 130 a výš. Promiňte mi... celý příspěvek >
Pes a bouřka, 4.7.2009
Dost se divím, že se do mě nepustili všichni majitelé bázlivých psů Jak jsem koupila, tak prodávám. Přesto všechno bych se obrátila na cvičitele. S tím, že staršího psa něčemu neodnaučíte nebo ho něčemu nenaučíte nesouhlasím. Tak jako člověk, i pes... celý příspěvek >
Postříkal jsem rajčata kuprikolem, 4.7.2009
Je mi to jasné, pochopila jsem o co Vám jde. Ochranná lhůta znamená, že po této době se může zelenina nebo ovoce konzumovat. Další postřik by se prováděl v případě, že hrozí další napadení plísněmi apod. Pokud se počasí umoudří, snad už další... celý příspěvek >
Champion 50 WP, 3.7.2009
Na obalu tyto informace nejsou?
Postříkal jsem rajčata kuprikolem, 3.7.2009
Máte pravdu, Kuprikol (i jiné přípravky) barví a rajčata máte postříkána správně. Pokud obsahují něco měďnatého (ale to fakt nevím, teď se už dívat nejdu ani za nic), nebo cokoliv jiného, těžko můžeme čekat, že to bude čiré. Že se to nesmyje, s... celý příspěvek >
Co s tímto uvadlým rajčetem?, 3.7.2009
Taky mám pocit, že si z nás někdo dělá šoufky. Nebudu to dál komentovat, nechci někoho urazit.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika