|
Příspěvky uživatele - 180.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oblouková pila, 20.1.2010 Mám motorovou ms270 a pevnou "bezrámovou" Motorová pila není zrovna vhodná na průklest stromů. Už jen proto, v jakém stavu po ní zůstávají rány na stromě. A co už je velké na bezrámovou pilu, je zase zbytečně malé na motorovku.
Obloukové... celý příspěvek > |  | Oblouková pila, 19.1.2010 Fiskarsky se mi nelíbí, radši bych pilu kolem 50cm se "špičkou"
U bahca se mi líbí chránič ruky, ale nikde jsem nenašel kde a za kolik se dají koupit náhradní listy.
Pilana mi imponuje už tím, že je to česká firma. A nový pilový list se... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování jehličnanů ze semen, 17.1.2010 Proboha...
To byla jen otázka.
Každopádně na Budějovicku, stejně jako v okolí Potštejna, který je také do 400m.n.m. je jich dost ;-) |  | Pěstování jehličnanů ze semen, 15.1.2010 A propó, není Českobudejovicko, bukovojedlové pásmo? |  | Oblouková pila, 15.1.2010 Zdravíčko,
chci si pořídit obloukovou pilu na prořezávání větších větví u ovocných a okrasných dřevin (do 10-12cm průměru)
Například Felko umí báječné nůžky, Fiskars zas rýče a sekery, ale kdo umí pilky?
Poraďte mi prosím, se kterými máte dobré... celý příspěvek > |  | Už se mohou stříhat?, 26.12.2009 Sice se oteplilo, ale zima trvá teprve několik dní ;-) Ještě nás 3 zimní měsíce čekají.
Zamazávání nutností není, ale nikdo Vám neřekne, jestli to je pro strom přínos nebo zbytečnost.
Já osobně bych to nechal až na jaro, co nejpozdějc, stromy se... celý příspěvek > |  | Projekt zdarma, 22.12.2009 Vaše definice mě děsí!! Já bych ji vyřkl jinak: Architekt není zahradník!! Architekt ví o rostlinách pramálo.
Profese, která by se pro projektování zahrad hodila nejvíce, je ZAHRADNÍ ARCHITEKT. A nevidím jediný důvod, (snad jen nedostatek času) proč... celý příspěvek > |  | Dřišťál a rez travní, 28.11.2009 Určitě berberis vulgaris. |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Odpovídal jsem na příspěvek od: 61.118
Když k domu patří jabloň, hrušeň, třešeň a další, tak co u domu najednou dělá les? Buď ho tam někdo vysázel, a k tomu potřeboval povolení člověka co měl vedle dům, a nebo tam někdo postavl dům a viděl že vedle... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Viděl jste někdy strom ve 100% zdravotním stavu?
Já teda ne.
A dendrolog který napíše doporučení k pokácení stromu, protože není ve stoprocentním zdravotním stavu, je pěkný hlupák. Takhle nám tady nezbydou žádné staré stromy. Všechno se... celý příspěvek > |  |
|  | Otázka trochu filosofická, 12.11.2009 Pravidelným sečením (alespoň 3x do roka), se vyhubí všechny nevytrvalé rostliny, které se za tu dobu nestačí vysemenit.
Častějším sečením, vyhubíte i bršlici, protože omezíte její listovou plochu a vzniknou tak vhodnější podmínky pro klíčení trav a... celý příspěvek > |  | Tráva zasetá 3 měsíce - kde je chyba?, 16.9.2009 Je to jenom tráva a ne umělej koberec ;-)
Po tomhle suchém létě se nedivte, že je trošku proschlá, tohle je ještě krásný trávník ;-)
Suché konečky můžou být buď tupým ostřím sekačky, ale jelikož je nová, tak asi ještě chvilku ostrá bude..Tak to... celý příspěvek > |  | Jak namnožit chmel?, 26.8.2009 řízkovat |  | Campanula zvonek nevěsta, 13.8.2009 nemáte...
je to Bougainvillea |  | Volba odrůdy vína, 16.6.2009 Pozemek je okolí mělnických vinic, avšak tam dost fouká.
Dostal jsem radu abych vysadil Hibernal nebo Merzling. Má tu s nimi někdo zkušenosti? |  |
 |
|
|
|