|
Moje nemocné papriky, 12.8.2010 Prosímvás co je tohle za odpověď? Tak víte to, nebo si jen něco vymýšlíte? |
 |
"Život" pod výtokem z filtrace, 11.8.2010 Vždyť na té fotce není nic vidět, vyfoťte to pořádně. Komáři to nejsou? |
 |
|
 |
Poraďte, co to roste v trávníku?, 11.8.2010 Ano, je to amarant neboli laskavec. Pěkně kvete. |
 |
Moje nemocné papriky, 11.8.2010 Máte k tomu něco bližšího? |
 |
Zapas sezony: lebeda - trava, 10.8.2010 tak to jsem ještě neviděl... No každopádně lebeda nesnáší sekání a roste jen ve volné půdě, jakmile se tráva rozroste, lebeda nebude mít šanci. |
 |
Moje nemocné papriky, 10.8.2010 Pokud je to skutečně nedostatek vápníku, (a vypadá to tak) tak to draselnou solí pravděpodobně ještě zhorší. |
 |
Moje nemocné papriky, 10.8.2010 Fotky jsou strašné, ale připadá mi to jako nedostatek vápníku. |
 |
Broskvoň v biozahradě, 24.5.2010 Nesmysl. Ono to není tak jednoduché jak si představujete. Nejdřív by bylo vůbec nutné identifikovat jaké geny znamenají odolnost a jak je upravit tak, aby rostlina jinak zůstala stejná. Šlechtění je pořád daleko jednodušší. NAvíc několik takových... celý příspěvek > |
 |
Pestovani korunky, 24.5.2010 S oporou moc nezesílí... |
 |
Co je toto za rostlinu?, 23.5.2010 Proč by neměl být k jídlu? |
 |
|
 |
Mšice na třešních, 23.5.2010 Proč bez úrody?
A pokud chcete malý strom, měl jste na to myslet už při nákupu, řezem to neudržíte. |
 |
Mšice na třešních, 23.5.2010 No jaká vajíčka a létavky. |
 |
Vodní meloun, 22.5.2010 Pokud při tomhle počasí ještě zalíváte tak určitě děláte chybu, ale tohle bude asi nějaká choroba. |
 |
Broskvoň v biozahradě, 22.5.2010 Napsal jste to naprosto přesně. |
 |
Broskvoň v biozahradě, 22.5.2010 Ono je to spíš naopak. Tím že se pořád stříká je daleko míň predátorů škůdců, a tedy mají ti BIO život naopak těžší. |
 |