Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modrý prach, 30.8.2010
Rozdrcené modré sklo.
Zazimování fíkovníku, 29.8.2010
Ano, do sklepa jakmile shodí listy, potřebují zimní chlad. Příští rok je vysaďte hned na jaře. Proč jste je přenesla do skleníku?
Přesazování švestkových semenáčků, 29.8.2010
Odpovídal jsem na semenáče, protože tak zněl dotaz. Samozřejmě že toto je nutné rozlišovat.
Přesazování švestkových semenáčků, 29.8.2010
Naopak, kdyby tohle dělalo víc lidí, tak už problém se šarkou neexistuje, nebo by dokonce ani nevznikl. Pěstování několika málo odrůd je tikající bomba s náloží katastrof jako je šarka. Odolnost je daná variabilitou. I když vyberete tu nejodolnější... celý příspěvek >
Nechce sa mi rozorávať trávu, 27.8.2010
Občas posekat, nic víc. Rozoráním ničemu nepomůžete, naopak, trávě to ublíží víc než plevelu.
Hloubka kořenů ovocných stromů, 27.8.2010
Já bych se spíš bál o ty stromy.
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.8.2010
Otrhat než začnou na stromě hnít a zkvasit.
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 26.8.2010
Prodat.
Co mi to vlastně roste?, 23.8.2010
Taky bych se přiklonil k tomu, že to není jehličnan ale tamaryšek. pokud růžově kvete, je to on.
Zapáchající voda?, 23.8.2010
No asi něco v ohřívači, ne?
Přípravek proti mšicím, 23.8.2010
Nejdřív je nutné zkontrolovat jestli jde o mšice samotné, nebo o mravenčí farmu. Pokud jsou listy suché (ne olepené) a po stromku leze spousta mravenců, je nutné natřít na kmen a případně ostatní cesty přes které můžou lézt na strom chemstop. (ne na... celý příspěvek >
Setí trávníku na zanedbaném pozemku, 22.8.2010
Hlavně jí vysejte. Lebeda vám tam roste, protože tam nic jiného nemáte. Pokud nevysejete trávu, vyroste vám tam pokaždé znovu.
Setí trávníku na zanedbaném pozemku, 21.8.2010
Musíte tam vysít trávu! Postřikem zničíte jen momentálně rostoucí rostliny, neznamená to, že tam už nikdy žádný plevel neporoste. To je jen chemikálie, ne nějaké čáry máry.
Jak se zbavit včel?, 21.8.2010
Jen jestli není spíš zahořklý.
Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010
Co tím myslíte? Jaké plody by měla sklízet??
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika