|
Příspěvky uživatele - 94.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Ostříhání po řezu? |  | Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Této rady (o tom střihu) od zahradníka jsem si nevšiml. Já bych radil stříhat hned při výsadbě zatímco hnojit opatrně, raději později. Nebráním se citlivému přihnojení zálivkou za vegetace - když už stromek evidentně poroste.
... celý příspěvek > |  |
|  | Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009 Nevím, jestli lze rychle a efektivně vylepšit písčitou půdu samotným neúrodným jílem. Jeho hroudy se jen neochotně s pískem mísí. Lepší by asi bylo bahno z vybagrovaného rybníka. Samozřejmě cenným přínosem jsou kompost, hnůj, rašelina,... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Já bych při vysazování umělými hnojivy šetřil. Nezakořeněný stromek je beztak těžko využije. Hlavním úkolem je ujmutí a pro ně je důležitější kvalitní zemina skompostem než průmyslové hnojivo. Neopatrným přihnojením přímo ke kořenům... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Provedu. Podnože, co pěstuji v květináči mají o 7 cm delší přírůstky, než ty v zemi |  |
 |
|
|
|