|
Příspěvky uživatele - 20.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zazimování fíkovníku, 29.8.2010 Jak se tak dívám, je to stejný druh jak mám já. Našla jsem, že by to mohl být, podle velkého vykrojení listů Ficus carica " Dalmatien". Je to druhm který by se měl na zimu schovat, protože nesnáší vysoké mrazy. Já jej mám venku. Téměř... celý příspěvek > |  | Mandloň, 15.10.2009 Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se da z plodu mandle vypěstovat strom. Máme doma mandlu už více jak 30 let a je už celkem stará a už pár let se pokouším vypěstovat novou ale nějak se mi nedaří. Děkuji za rady jak na to:) |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 29.8.2009 Ahoj, před 4 roky sem si koupil postřikovač Oleo - Mac AM190 a nemůžu si ho vynachválit. Za celou dobu nebyla ani jedna závada a to si myslím, že ho nešetřím.Do loňska každých 14 dní v sezoně stříkal 800 hlav vinohradu (asi 80l postřiku),teď už... celý příspěvek > |  | Hnědé fleky na meruňce, 19.6.2009  Dobrý den,
Nevíte někdo co je to za fleky na plodech meruňky a co s tím je to odrůda Goldrich. Předem děkuji |  | Bílé flíčky na plodech, 19.6.2009  Dobrý den,
potřeboval bych poradit protože se mi naplodech Broskví (Red Haven) vytvořily bílé flíčky velikosti asi 2-3mm ale nevím co s tím poradí mi někdo předem děkuji |  | Mulčovací kůra pod jahody?, 16.5.2009 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s mulčovací kůrou pod jahodama.Děkuji Hana |  | Rakytník řešetlákový, 10.5.2009 Dobrý den, mám problém s rakytníkem. Mám vysazené dvě rostliny údajně samčí a samičí, ale po dobu cca pěti let jsem nesklidil žádné plody. Minulý rok jsem si všimnul asi deseti malých bobulí, však když vidím jak vypadají obsypané keře na fotografiích... celý příspěvek > |  | Předčasné opadávání plodů - jablek před dozráním, 21.9.2008 Stejný problém s opadem plodů mám neustále u odrůd Selena a Idared, které se sklízejí až v říjnu. Postřik provádím pravidelně proti přezimujícím škůdcům, obalečům, padlí i strupovitosti. Hnojím NPK, vláhy mají stromy dostatek. Každý den spadne cca 10... celý příspěvek > |  | kultivátor, 27.2.2008 S obsahem 700 W? To radši s výkonem 700 kubíků. |  | Identifikace škůdce, 5.4.2007 Prosím o pomoc při identifikaci škůdce, který se mi vyskytuje doma, je to malinký oranžový červík s černou hlavičkou a vždycky ho najdu poblíž okna a dveří na zahradu lézt po zdi. Nejsem schopná určit jestli je to škůdce rostlin, každopádně na... celý příspěvek > |  |
|  | hnojivo na trávník, 29.3.2007 Trus drůbeže lze použít, je to kvalitní hnojivo. Musíte ho ale připravit tak že jej dáte do nádoby, na 1 díl trusu dáte 2 díly vody a necháte 14 dnů překvasit. Potom jej ředíte 1:10 vodou a můžete zalévat. Lze použít trus drůbeže, vodní drůbeže i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|