|
Příspěvky uživatele - 166.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 23.4.2009 V Abecedě zaharady - pupalka velkoplodá. Mám jí asi 3 roky a po rozdělení trsu jsem z té jedné měla vloni asi 5 dalších. Zatím lezou ven jen dvě(ona na zimu zatáhne), protože je mám na různých stanovištích.Zítra zkontroluji ty ostatní a klidně se s... celý příspěvek > |  | Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 23.4.2009 Také navrhuji pupalku. Pupalka velkoplodá, půdpokryvná - jedna rostlina pokryje až 1m čtvereční a kvete žlutě od června až do září. step |  |
|  | Krtek - a je to, 19.4.2009 Zdravím všechny zahrádkáře a zahradnice! Nevím jak krtek, ale já Savo nesnáším - na krtince kapu jakýkoliv výrazný aromaolej. Krtek se sice vrací, ale asi tak 3x za sezonu a nenadělá tolik škody. Když hned, jak se objeví nový krtinec ho zase... celý příspěvek > |  |
|
|
|