|
Příspěvky uživatele - 18.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 3.5.2009 díky, brambory jsou dobrý zdroj.Kdesi v kanadě studenti trpěli chřipkami až se zjistilo, že se stravují ve školní jídelně, kde brambory byly uvařeny brzy dopoledne a drženy do oběda horké, tím ztratily vitamín C.
Teda hodně dobrá odrůda brambor a... celý příspěvek > |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 2.5.2009 to proto, že jsem užíval celaskon, nebo že propaguju sázení kolomikty?
V česku jsem začal pěstovat její velkoplodé formy, do té doby tu byly jen drobnoplodé.A osvědčily se, každý kdo to vidí a chutná je ihned chce mít taky, proč by je neměl.Stejně... celý příspěvek > |  |
|  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 2.5.2009 šípky se ale nedají sníst tak snadno.když už měknou vit. c poklesá. Jíst kolomiktu je požitek, je to moc dobré.
Nejvíc C má ruská odrůda a divoké drobné.Ta u nás asi ještě není, má 1500mg%.
S jablkem proto, že mnozí si myslí, že když snědí... celý příspěvek > |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 2.5.2009 díky za názor. Jsou to i jiné vitamíny, stopové prvky, slunce, vzduch, voda a ješětě by se našlo.enzymy, dokonce i takový vzácný prvek jako je selen je silný antioxydant a poláci ukázali,/Alexandrovič/ že v horách je málo selenu a u moře... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 30.4.2009 vyroste keř a dost vysoký, asi 2-3m.Je líp mít dva protože moc toho ožerou ptáci, aby zůstalo.
Ohledně diskusí o pálence, nepřipojuji seš, protože jde o zásadní omyly a nepochopení. Co je na tomhle cenné, to jsou P vitamíny, hlavně barviva.Ty v... celý příspěvek > |  | Jahody, 28.4.2009 díky, já slyšel o tom draslíku v sempře před asi 30 roky a myslel jsem že to platí, nezkoušel jsem to, ale tenhle postřik na list se pokusím sehnat. |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 28.4.2009 Je to aktinidie kolomikta.Obsah vitamínu C v plodech u odrůdy17 je 1520mg%.Vitamín C je podle výživářských norem potřebný denně v dávce asi 60mg. Tuto dávku ale našimi potravinami je problém dodržet.Je-li ho více, nic se neděje, z těla odejde... celý příspěvek > |  | Visna himalajska, 28.4.2009 Měl jsem ji z pecek. jsou drobné, ale dají se obírat. Později mi začala chytat plísen na mladé výhony, tak jsem je zrušil. Kdo už je pěstuje, tak si pecky někam zasadte a nechte přes ně přejíz zimu, sníh, a vyklíčené si dopěstujte, kdyby vám keř... celý příspěvek > |  | Kiwi, 28.4.2009 ta paní co píše že její issai má dvoje různé květy se zřejmě mýlí. Bílé vlásky na vrcholu zárodku květu jsou blizny.Vypadají jako paprsky=aktinos, odtud aktinidie. Květy samic mají i tyčinky .U issai jsou vlastní tyčinky schopny... celý příspěvek > |  | Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 27.4.2009 určitě vyrostou normální rostliny. měnit geneticky se to může jen ze semen nebo chemicky neb in vitro.Právě řízkování zachovává vlastnosti.to jste teda pořádný začátečník když si myslíte že by vyrostlo něco co neplodí.Záleží ovšem na tom co vůbec... celý příspěvek > |  |
|  | Žluté dřínky, 26.4.2009 to jste mne překvapil s tím, že Devín plodí i když je sám. Já slyšel zatím vždy že kdo má jeden typ, tak mu to neplodí, i kdyby měl z něj více kusů zasazeno. Jinak rusové to roubují neb očkují, zřejmě na semenáče. Získat semenáč je... celý příspěvek > |  | Rakytník řešetlákový, 26.4.2009 Já mám semenáč z nějaké ruské odrůdy, ušlechtilé, a přítel má odrůdu Obilnaja/=úrodná/.Obě mají problém odnožit nebo to neumíme.Naopak divoké rakytníky odnožují tak moc že zaplevelují.
Aby se to rozmnožilo, muselo by se to řízkovat.Já mám samce asi... celý příspěvek > |  | Ženšen sibirský, 26.4.2009 Roste snadno v každé půdě. Pravý žen šen-panax ginseng u nás roste krátce, hyne na plísně a nedostatek zamrzlého období, asi vlhkem.
Obvykle ale bývá k dostání v lékárnách, hlavně proto, že Korea je největším exportérem do celého světa.Měl jsem... celý příspěvek > |  | Petržel, 22.4.2009 Otec vždy vzal semeno pertžele a semeno salátu, smíchsl a pak teprve sel. salát klíší velmi rychle a tak ukazuje cestumezi plevelem kde dlohoklíčící petržel.je.postupně se vyhazuje neb přesazuje jinam až je petržel vidět.Jestli jkeště potom něco žere... celý příspěvek > |  | Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 21.4.2009 V kanadě to, pry necin strikakali. Nestacil by petrolej: acwx |  |
 |
|
|
|