|
Příspěvky uživatele - 184.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulč z kůry na netkané textilii na svahu, 9.5.2009 po metru jsem dával prkna, jenž jsem přidělala do hlíny silnějším zapíchnutým drátem a hodne mulče od spoda a pak rychle at to zaroste |  | Trávník u novostavby - horší půda, 3.5.2009 určitě dovézt hlínu nebo travní substrát (hlína, kůra,hnojivo, písek), před 5 lety jsem založil na horší hlíně (1/2 lepší) a jeto znát, hlavně se chytil jílek roční a kvalitní tráva nikde. chystám se sloupnout stávající, navézt substrát a... celý příspěvek > |  |
|  | Rozmetací a sypací vozíky, 3.5.2009 rozhazoval jsem rovněž rukou a jde to jen se nesmí padat hnojivo pod sebe z ruky, vyhovuje mi rozmetací vozítka |  | Jaký je to druh palmy?, 3.5.2009 tak děkuji |  | Jaký je to druh palmy?, 3.5.2009 dobrý den, nemohl by to být druh Trachycarpus wagnerianus poněvadž má přírustek cca do 2-4 listů za rok a za 4 roky vyrostla cca do 20 cm??? |  | Jaký je to druh palmy?, 2.5.2009  jaký je to druh palmy dle obr. a je možné ji vsadit do země a nechat přes zimu volně??? |  | Kvalita trávníku, 25.4.2009 jestli tam nemáte jednoděložný plevel lipnice roční ve větší míře |  |
 |
|
|
|