|
Berlan radeji ne aneb Kosa na jedno pouziti, 4.6.2009 Vážení i já mám několik výrobku firmy Berlan z Aukra. Před 14 dny jsem zkoušel po zimě pilu nastartovat a nešla. Omylem jsem si na jejich zboží nechal faktury. Poslal jsem email panu Petikovi. Během pár hodin jsem šel k PC a byl tam email s textem... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 3.5.2009 Děkuji za vyčerpávající odpovědi! Teď jsem ještě trochu pátral na netu a "V" je ten samý model bez el. startéru. Takže asi půjdu do "VE", přece jenom el. start je asi pohodlnější... Ještě se zeptám - jaká je kvůli startéru u sekačky baterie? A jinak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 2.5.2009 A ještě si dovolím jeden dotaz - na konci tohoto typu je "VE". Mnoho internetových obchodů nabízí stejnou sekačku, na konci je ale jen "V". Mezi "V" a "VE" jsem ale nikde nenašel rozdíl - nemáte tedy někdo... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 2.5.2009 Přesně o této sekačce také uvažuji, takže mě vaše zkušenosti potěšily... :-) Jen se chci zeptat na jaké palivo je motor - stačí klasický natural 95 nebo se musí benzín mísit s olejem? |
 |
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 28.8.2008 už vím je to 2% jícha ten poměr :) |
 |
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 28.8.2008 Zdravím, koukám, že je tu spousta sameťáků.
Byl jsem s problémem na hygieně v Plzni, tam mi na hubení poradili použít Sulikol K - bohužel si přesně nepamatuju sílu roztoku, možná to bude na balení. To namíchat do kropáče a pokropit místo, kde se... celý příspěvek > |
 |
preventivní postřik?, 8.7.2008 Já používám na tyčková rajčata venku a ve skleníku i na okurky hadovky preventivně-jednou po nasazení plodů, podruhé při prvních náznacích plísní RIDOMIL GOLD MZ68WP.Ochranná lhůta je jen 3 dny.Z toho usuzuji, že je relativně neškodný.V návodu dál... celý příspěvek > |
 |
Někdo mi ožírá cukety, 8.7.2008 Zdravím,
já mám stejný problém, také stejně ožrané pody, tentokrát na okurkách roubovaných hadovkách ve skleníku.Nikde jsem se nedopídil, co to žere.Ze by to byla sviluška chmelová?A když, tak co s tím?
Nezná někdo řešení? |
 |
Z čeho živý plot na jižní stráni?, 10.9.2007 Dobrý den,prosím mohl by mi někdo poradit, z čeho by byl nejvhodnější živý plot na jižní stráni s písčitou půdou (takže opravdu úpal a hodně sucho)? Výška plotu cca 130 cm. Mám již předpěstované sazenice buxusu, ale nejsem si jistá, zda je to... celý příspěvek > |
 |
Tvarování syrského ibyšku, 11.8.2007 Děkuji za odpověď. Zdenka |
 |
|
 |
Plíseň na rajčatech a paprikách., 30.5.2007 Dobrý den. Prosím o radu. Čím nejlépe ošetřit rajčata a papriky, abych předešla plísňi. Prosím o konkrétní účinný přípravek. Děkuji. Marie |
 |
A zase mravenci, 23.5.2007 Dobry den. Prosím o radu. Jak zlikvidovat mravence. Nevíme si rady, ale oni staví a staví. Bohužel na takovém místě, kde jsou keře a kde chceme postavit novou hradbu. Děkuji. Marie |
 |