Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování jabloní v létě, 22.6.2009
Ano, úspěšně jde i očkovat : na bdící očko(od května do června) a na spící očko(od poloviny července do zač.září).Roubovaní od května do června je riskantnější kvůli bylinnému stavu roubů, roubování v červenci je zdařilejší, rouby jsou již dřevnaté.... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 21.6.2009
Dvěma slovy: vypjaté ovzduší.Podíváte-li se kolem, platí zákon přírodní selekce.Každý živočišný druh hájí ke své obživě a životu určité teritorium, které si musí hlídat, značkovat a pod.Kdo tak z různých důvodů nečiní, prohrává.Vítězí jiný,... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 20.6.2009
Soused si dovolil tolik, kolik mu dovolovaly obecné mravy.Pokud by věděl, že narazí na ruku zákona nekompromisním postupem úřadu a úředníků, pak se určitě choval zdvořileji.U stavby obyčejného plotu má vždy předcházet dohoda zúčastněných stran a když... celý příspěvek >
Sušička, 20.6.2009
Drhne tam asi ventilátor.Reklamujte ji.
Usychá nám meruňka, 20.6.2009
Je dobré si všimnout barvy listí na celém stromu.Některé větve sice zdánlivě výše uvedeným pohromám odolaly a přinášejí ovoce, listí je však nepatrně světlejší.Hned po sklizni je hodlám odstranit.Očividně by příští rok odešly samy.  AB
Usychá nám meruňka, 20.6.2009
Záleží také na tom, kolik zdravých větví po odstranění odumřených zůstává.Vykopáním stromu se možná připravíte sice o menší, ale přece jenom další úrodu.Zvažte, čemu dáte přednost.Letos se monilie i mrtvice dost vyřádily.  AB 
Řízky z vinné révy, 18.6.2009
To je omyl, mšička stejně jako mšice se nejprve přenáší a parazituje na listí a teprve pak se stěhuje na mladé kořínky.Není to krtek jak si možná někdo myslí.Americká podnož se jí nehodí. Nepodceňujte tolik toto nebezpečí.  AB
Cerpadlo Rondela - jak vymenit gumove membrany, 18.6.2009
Pravda je, že jsem jsem to klepáním nezkoušel a popsaným způsobem jsem to viděl u profi opraváře.Asi jde o jejich běžnou rutinu.Po zahřátí to bylo udržitelné v rukou.
Řízky z vinné révy, 18.6.2009
Nevěřte, mšička révokaz není krtek, opravdu saje nejprve na listí a pak se přestěhuje na mladé kořeny.Doporučuji si o tom něco přečíst.
Cerpadlo Rondela - jak vymenit gumove membrany, 18.6.2009
Vibrační čerpadlo je lépe rozebiratelné po nahřátí kovového tělesa plynovým hořákem.Vyhazovalo mně proudový chránič(FIčko).Podezíral jsem nejprve popraskanou šňůru, kterou jsem vyměnil až po rozebrání gumového silentbloku.Po složení lítalo fíčko... celý příspěvek >
Okousaný stromek třešně, 18.6.2009
Viděl jsem straku, jak honí vrabce až k jeho smrti, viděl jsem starého ježka likvidovat slepičí kuřátka.Ale vránu stříhat jabloň...no říká se, že i někdy vrána mluví.Možná vás pozorovala a chtěla vám pomoct.Na srnce by možná nejvíc platil elektrický... celý příspěvek >
Hrušeň na křížaly, 18.6.2009
Žlutozelených drobných hrušek je víc, snad to hniličení mně něco připomíná.Sušily se celé plody hniliček, ze kterých jde mimo to vyrobit dobrou hruškovici.Sbíráme je z obrovského stromu dodnes.Neliska zimní zraje v prosinci.  AB
Bílý rybíz, 15.6.2009
Pokud není vidět nějaký cizopasník jako jsou mšice, pak to mohou být ještě svilušky.Ty pak jedině drobnohledem.Zkuste stříknout OMITE.Nový keř ještě neplodí a nic snad z něj konzumovat nebudete.
Rouby, 14.6.2009
Nezdřevnatělé, polobylinné rouby jsou náročnější na přepravu v horkých letních dnech.Možná by dost pomohla autochladnička, nebo vychlazený box (s ledem v igelitovém sáčku).  AB
Kdoule, 14.6.2009
Pálenka z kdouly bude asi dost aromatická, ale to je jediné, čím bude vynikat.Horší to bude s cukernatostí, tam to bude nutné suplovat řepným cukrem, aby se něco vůbec napálilo.Nebo máte lepší zkušenost?  AB
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika