|
Příspěvky uživatele - 105.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zapomenutá hruška, 3.5.2009 Ještě najít, tu ochutnávku, jestli to bude v Brně, ale nevím kam a kde to najít. Chjo. |  | Zapomenutá hruška, 3.5.2009  Mockrát všem děkuji za podporu a pomoc. Já jsem ještě vyčenichala na starých stránkách Soulnku. Ta je jí taky podobná. Ta konference to nebude, ta hruška nebyla v řezu červená nebo růžová. Já jsem našla ještě tuto a je jí taky podobná. Ale kouknu se... celý příspěvek > |  |
|  | Zapomenutá hruška, 1.5.2009 - ta hruška měla takovéto zbarvení, jako je na obrázku.
- ale u stopky byla více úzká a pak se rozšiřovala.
Tvar stopky si nepamatuju.
No snažila jsem se to doplnit, ale asi je to napendrek, co?? Nic to neřekne, že?? Ach jo. Už dlouho koukám do... celý příspěvek > |  | Zapomenutá hruška, 1.5.2009  A kde mám vzít nějáký katalog starý? A jak přijít na tu výstavu s tou ochutnávkou?? Kde to kdyžtak najít??
Ještě mám nějáké doplňující informace:
- dozrávala koncem září až v půli října (byla podzimní)
- byla nízkého vzrůstu spodní větve... celý příspěvek > |  | Zapomenutá hruška, 30.4.2009 Dobrý den,
mám takový choulostivý problém. Měli jsme zahradu, a na ní hrozně dobrou hrušku. Zahradu jsme prodali, a strom tam zůstal. Jenže a to je ten problém - nevěděli jsme, odrůdu, co to bylo za hrušku. Jediné co vím, je, že to byla stará... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|