Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.5.2009
V pořádku, ale jen jsem uvedl, co jste napsal. Husqvarna 143R host - xxx.xxx.88.19 (?), 9.5.2009 2:45 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) Podivejte se, z vlastni zkusenosti : Mam Pilu 66 z roku 1982! - Nedam... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.5.2009 Obsahuje fotku
Pokud je něco z tohoto určeno pro mě, tak jsem již několikrát narazil na to, že olej Ultra je spec. doporučován pro 4 MIX.  U HP je uvedeno - možno použít i pro 4 MIX.
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 19.5.2009
Provoz motoru bez filtru - bez komentáře. Pohon pojezdu - klínový řemen - lze napínat stavěcím šroubem s pružinou, kdy se změní poloha převodovky a řemen se napne. Pokud je to tak u Vaší sekačky, je to otázka správného klíče(někdy i bez klíče) a... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.5.2009
Konkrétní zkušenost jsem napsal, choulostivější motory, není to klasický 4 takt, musí se připravovat směs, přidírají se ventily. Můj příspěvek je úsudek na Váš nejen tento opakovaný příspěvek a souhlasím, že ostatní ponecháme na druhých. Důležité... celý příspěvek >
Elektrická sekačka nebo aku?, 18.5.2009
U aku přístrojů jsou největší problém baterie a jejich životnost - zkracující se každým nabitím. Další věc je podstatně nižší výkon aku sekaček a nutnost nabíjet před prací i během ní - ztráta času a nepříjemnost, že to nedoděláte. Kabel nevadí... celý příspěvek >
Křovinořez Dolmar 340, 18.5.2009
Maže se podle intenzity provozu, spec. mazivem na úhlové převody těchto přístrojů - běžně dostupným, nepřemazává se, aby se vysokou teplotou nepoškodila přetlakem hřídelová těsnění úhlové hlavy.
Křovinořez Dolmar 340, 18.5.2009
Těžko posuzovat, s čím srovnáváte. MS 340 má profi motor (MS3310), který má při daném objemu 33ccm nadprůměrný výkon 1,6kW a velmi nízkou spotřebu paliva (450gr/kWh). U této mašiny je předpoklad, že bude sekat velké plochy a je to v podstatě... celý příspěvek >
Rychlost pojezdu, 18.5.2009
Jedna možnost jsou větší kola, potom, u většiny sekaček je pojezd řešen pohonem od unašeče nože, na kterém je samostatně, nebo vcelku kladka na klínový řemen. Klínový řemen pohání převodovku. Pokud by se na převodovce vyměnila řemenice za menší -... celý příspěvek >
Dolmar ms 290u nechce startovat, 18.5.2009
V podstatě souhlasím v tom, že pokud je na přístroji nějaká závažnější(pro Vás) závada, kterou nejste schopen odstranit, tak nepomůže měnit nastavení karburátoru. Zatím jsem ale nenabyl dojmu, že je přístroj tak použitý a opotřebovaný, že tam bude... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 18.5.2009
Těžko posuzovat, co Vás vede k uvádění jen chvály na 4 MIX, kde to jen lze napsat. Přesto já sám tuto techniku oceňuji, ale vidím také nedostatky. Zájemci o novou techniku se ptají na přednosti skloubení 4 taktu a 2 taktu, kterými je 4 MIX... celý příspěvek >
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 17.5.2009
Tak nevím, ale já jsem v návodu vyčetl 10W -30. U tohoto oleje je šipka dál k vyšším teplotám, což v našich podmínkách naprosto vyhovuje. Pokud použijete olej s větším rozsahem, tak se nic neděje, ale já v návodu nevidím problém. Olej 10W-30 lze... celý příspěvek >
Dolmar ms 290u nechce startovat, 17.5.2009
To, že se hlava - nástroj točí po startu může být způsobeno tzv. půlplynem, který se musí po startu odaretovat - vypnout. Start s půlplynem je jednodušší, zejména pro nezkušeného, neboť se nepřeslechne první zapálení, protože motor se dostane na... celý příspěvek >
Omyl - nafta x benzín, 17.5.2009
U auta jsem se s tím setkal vícekrát, ale u sekačky jste asi první o kom vím. Když jste vše vyčistil a vyměnil, tak několikrát protočte motor bez svíčky a zkuste potom start. Jestli máte sytič primer, tak jej stiskněte vícekrát než 3x. Ověřte pro... celý příspěvek >
Dolmar ms 290u nechce startovat, 17.5.2009
Můžete popsat startovací postup, dále déle odstavený motor startuje na více pokusů, pokud není možné použít primer, než se natáhne - dočerpá palivo do karburátoru. Ptám se na startovací postup, neboť motor může naskočit a hned zhasne, nebo nenaskočí... celý příspěvek >
Dolmar ms 290u nechce startovat, 17.5.2009 Obsahuje fotku
Ověřte, zda jsou dotažené šrouby na sání motoru a zda dokonale uzavírá sytičová klapka.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika