Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka bez oleje, 11.6.2009
To je názor, který je Váš, já mám jiné zkušenosti, zejména s vlivem na chod motoru, stavy po opravách, dokonalejší záběh součástek a pod.. Ale zde došlo k tomu, že v sekačce - motoru olej téměř nebyl, což nebylo pro motor to nejlepší. Proto bych... celý příspěvek >
Sekačka bez oleje, 11.6.2009
V každém případě pomohla trocha oleje, který byl v motoru. Pokud motor běží, nevidím v tom problém jej dále provozovat, pouze bych zkrátil výměnu oleje a   použil přípravek M1 na regeneraci povrchu kovových třecích ploch. Měrka je nastavena... celý příspěvek >
Nastavení karburátoru u Homelite 350, 9.6.2009
V podstatě nemusíte základní nastavení znát.(L/H 1/1) To základní nastavení je orientační údaj pro nastavení trysek, aby se z něčeho vycházelo při seřizování. Zejména u starší pily to bude jinak, než u nové pily. To občasné blafnutí je náznak... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 30.5.2009
Jestli máte ten s výkonem 0,75kW(25,4ccm), tak se podívejte na profi stroje, jaké mají výkony a jaké průměry řezání stromků jsou doporučovány. 15 cm s tímto výkonem je prostě nesmysl a je to hlavně prodejní finta. Pokud chcete, aby Vám nějaký čas... celý příspěvek >
Krovinorez - mazanie uhloveho prevodu, 29.5.2009
Jestli máte mazivo HQ určené pro úhlové převody, tak jej samozřejmě můžete používat. Před každým sečením kontrolovat stav mazacího tuku je zbytečné a stačí podle intenzity práce cca 1 -2 do roka, profi častěji. Úplné naplnění není vhodné, neboť... celý příspěvek >
Vyber motorovej kosacky s pojazdom - Dolmar, Stiga, Al-ko, 29.5.2009
Jak jsem napsal, pokud bude sekačka dělat co má, tak je celkem jedno, jak se jmenuje. Navíc, pokud do toho vstoupí obchodník s nějakou zajímavou nabídkou, která je výhodná, tak co řešit. Hlavně, že jste spokojen.
Partner 738, 28.5.2009
K těm řetězům - pokud je na pile osazen řetěz 0,325 1,3 mm (síla vodícího článku řetězu a šířka drážky lišty) a je tam správně zvolen s ohledem na výkon a kroutící moment motoru, tak je to lepší varianta, než 3/8 1,3 mm. 0,325 se lépe brousí, je... celý příspěvek >
Krovinorez od Hondy, 28.5.2009
Vy jste uvedl názvy strojů, podle toho, jaké mají motory. Rozdíl je v tom, že GX 35 je 4 takt s výkonem 1,2kW a Kawasaki je 2 takt a je výkonnější 2,1kW. Tyto motory používá více výrobců křovinořezů - např. Marunaka, Honda(UMK435), Stiga, Castor a... celý příspěvek >
Vyber motorovej kosacky s pojazdom - Dolmar, Stiga, Al-ko, 28.5.2009
Já tyto stroje beru trochu jinak, jako třeba motorové pily. V podstatě pokud je dobrý motor, skelet, uložení kol a sekačka se chová tak, jak má, tedy seče, sbírá a funguje, tak je většinou majitel max. spokojen. Nároční zákazníci vyžadují více... celý příspěvek >
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 27.5.2009
Samozřejmě, ale na sebe, to se nedělá ani překlepem.
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 27.5.2009
Ten překlep mi už vytmavili. :)). Máte pravdu. Ale u obr. to už neopravím.
Zadřená OleoMac 952, 27.5.2009
Záleží, jak a kdy se to stalo. Nejhorší je to z plných otáček. Většinou je to o výměně pístu a přeleštění válce, pokud není poškozený tak, že to vadí chodu motoru. Někdy je štěstí, že stačí vyměnit kroužky, ale to je málokdy. Dost se může pokazit... celý příspěvek >
Zadřená OleoMac 952, 27.5.2009
Nedávno jsem tuto pilu na stejnou závadu opravoval. Ještě mám starý píst, který stál cca 1500, -Kč  - komplet s pístními kroužky. Takže k tomu práce a cena je kolem 2 tisíc. O reklamaci zadřených motorových pil by se daly napsat romány končící... celý příspěvek >
Krovinorez dolmar, 27.5.2009
Potom napište nějaké zkušenosti a postřehy. U startu Vám poradím jednoduchou fintu. Když budete startovat studený motor se sytičem, tak po naskočení motoru trochu pootevřete sytičovou klapku ovládácím motýlkem a podle chodu motoru poznáte, jak moc to... celý příspěvek >
3 rocny 2taktny mot. olej, 27.5.2009
Měl jsem dříve také zásoby a nebyl v tom žádný problém i po několika letech.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika