|
Příspěvky uživatele - 176.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
husqvarna 55, 22.4.2008 Zdravím vás tu všechny mám takové menší dilema mám momentálně HQ 40 special starou 15 let (pravidelně a pečlivě udržovanou)(v servisu jen kvuli výměně řetězky a prasklé pružince na karburátoru) v poslední době s ní pracuji docela hodně (skoro každý... celý příspěvek > |  | trvalky ze semen, 29.3.2008 Evo H - nevím jakou máte astilbe (čechravu). Nesela jsem si, většinou mám hybridní kusy, kt. množím dělením trsů.
Nicméně, měla by mít následující podmínky :
A. arendsii, čínská a japonská - semena se nemají zasypávat. Při... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte: Z čeho žívý plot na Vysočině cca 2m - Silberfeder?, 27.3.2008 Pokud uvažujete o ŽP z Miscanthusů, ano Silbefeder bude v trsu o trochu nižší než požadované 2m (cca 170 -180), v květu pak 220 - 250cm. Existují i vyšší kultivary ( Roland / Goliath, Giganteus - ten většinou nestihne vykvést, má ale cca 3 m... celý příspěvek > |  | neznámá trvalka, 14.2.2008 Na 100 % se jedná o Helenium hoopesii. |  |
|
|
|