|
Příspěvky uživatele - 35.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rybíz, angrešt, 14.7.2008 Angrešty jsem letos preventivně stříkl po odkvětu Rubiganem a asi po 14 dnech přípravkem Karathane a byl jsem příjemně překvapen: po několika minulých létech jsem měl krásnou úrodu angreštu. V předminulém roce jsem na základě amerického padlí a žádné... celý příspěvek > |  | Rybíz, angrešt, 13.7.2008 Dobrý den, zahradničím již zhruba přes 30 let, ale myslím, že by se člověk měl stále přiučovat a vzdělávat. Kromě všech možných ovocných stromů, kiwi, kanadských a kamčatských borůvek aj. pěstuju i rybíz, angrešt a jostu.Zajímal by mne správný způsob... celý příspěvek > |  |
|  | napadení jabloně, 6.7.2008 S přátelským úsměvem a mírným pobavením píšu tuto reakci. Nemyslím si, že by Češi byli vždy před Slováky. Já jsem tyto národnosti nikdy nerozlišoval. Je to možná tím, že můj švagr byl Slovák a výborný chlap (bohužel již zemřel), moje sestra... celý příspěvek > |  | napadení jabloně, 3.7.2008 Ještě jednou pro jekylla:
velice mne mrzí, že jsem pro výskyt vlnatky červené místo červenec udal srpen. Zabývám se plánováním dlouhodobě dopředu a vždy se musím soustředit, jaké vlastně momentálně je datum, byl jsem zřejmě trochu mimo a plácnul... celý příspěvek > |  | napadení jabloně, 2.7.2008 Děkuji mnohokráte za radu, už jsem to zjišťoval i jinde a Vy jste mi potvrdil, co mi již bylo řečeno.Zahradu mám v Lovosicích - tedy v zahradě Čech a příznivý klimat zde přináší i druhou - nepříznivou stránku, různí škůdci zde snadno přezimují a... celý příspěvek > |  | napadení jabloně, 2.7.2008 Teď, začátkem srpna, se mi na několika málo větvích jabloně objevily jakoby chuchvalce vaty.- Nevím, jestli je to nějaký druh plísně, nebo nějaký škůdce. Múže mi někdo poradit co to je a jak to případně léčit? |  |
 |
|
|
|