|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
řez natírat či ne?, 9.9.2008 Zase jste zvolil špatný příklad - diabetická noha není způsobená primárním traumatem, ale dezolátním stavem řečiště, výživy a okysličovnání tkáně. Jako vhodný příklad byste musel volit sterilní čistý řez v jinak zdravém terénu.
PS. nerozporuji... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 9.9.2008 Děkuji Vám za reakci, nemyslel jsem to ironicky, skutečně mi chyběla poslední tečka. Jak to vidíte Vy sám. Proto Vám ještě jednou děkuji.
Add M. - tento subjekt prostě demonstruje sílu hrubého marketingu, kterému se někdy slangově říká... celý příspěvek > |  |
|  | Stříhání borůvek, 9.9.2008 Stříhejte až na jaře, pokud budete stříhat nyní, není to dobrá volba. Borůvka je šílená a bude snažit stále vyrážet, Keřík tím před zimou pouze vysílíte.
Počkejte, keřík do dřevní hmoty uloží zásoby, pokud jej pohnojíte (to bych udělal určitě), pak... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 8.9.2008 Omlouvám se, ale nad Vaší recenzí služeb Bédy Trávníčka si nejsem jist, zda situaci chválíte, nebo nad ní bědujete. |  | řez natírat či ne?, 8.9.2008 Nepolemizuji s Vámi o ošetření řezu stromů, chybí mi k tomu erudice. Leč neuvádějte analogie, nejstesi-li jist její pravdivostí.
Popáleniny se mimo jiné na dobrých specializovaných pracovištích - udržují sterilní (i více převazů denně). kryjí... celý příspěvek > |  | Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 8.9.2008 nad stráňkou vyhubte pruh trávy například Roudupem a vysaďte zde Skalník, (nízký stále zelený polézavý keř) ten se o trávu postupně postará sám. |  | Domácí šunka, 8.9.2008 Máte to naložené krátkou dobu a možná je maso ve velkých kusech. Rychlosoli se nebojte i malé množství, přidané k soli dokáže zázraky.. |  | Levná aku řetězová pila, 4.9.2008 Napětí samo není kritické, důležitá je tvrdost zdroje a kapacita baterií, a samozřejmě energitická ekonomičnost pohonu zařízení.
Naopak - levní výrobci často používají bateriové skládačky poskládané z horších baterií (často v podstatě standardních... celý příspěvek > |  | volně rostoucí živý plot, 4.9.2008 Kdepak Danielo, po zahradě mi denně běhá dvou a půl letý syn, a nikdy si neublížil. Hlohyně má sice tvrdé trny, ale jednak jich má málo a navíc to nejsou "chytací " trny. Problém by byl pokud by se někdo snažil hlohyní prolézt. Trnů je zde... celý příspěvek > |  | volně rostoucí živý plot, 4.9.2008 jednoznačně hlohyni - je dekorativní, krásně se tvaruje a trny se projeví jen tehdy, pokud se po ní člověk snaží lézt |  |
|  | Vodní gril, 2.9.2008 asi jste nereagoval na můj příspevek? Na grilování máme asi podobný - tj. pozitivní názor. |  | Přírodní jezírko s přítokem a odtokem, 2.9.2008 Na prameny. Samozřejmě je to hezká hodnota, ale těch 500 000litrů denně zní přece jen jinak. Ale člověk by měl z tohoto údaje pocit, žře zde teče řeka, a on to potůček. (Ale co by za to člověk dal, kdyby jej měl na svém pozemku..) |  | Přírodní jezírko s přítokem a odtokem, 2.9.2008 Gratuluji! Všichni Vám můžeme pouze závidět, mohlo by postačovat vybagrování o půl metru a vysypání kačírkem.
Trochu mne pžekvapuje přítok z pramenů - hodnota je 500m3 denně, je velmi slušná a možná, trochu mne při tomto průtoku překvapuje... celý příspěvek > |  | Vodní gril, 2.9.2008 Mno, vysušená, přesolená krkovice je fujtajbl, ale dobře naložené maso, šťavnatý steak, nebo drůběž, vepřová žebra, zelenina, nebo i Pizza (ale koneckonců i ta krkovice) udělaná v Cadacu vždy sklidí potlesk na otevřené scéně.
Kvalita... celý příspěvek > |  | Sekačku Al-ko nebo Hecht?, 2.9.2008 Zcela jednoznačně ALKO, pokud zvolíte jejich vyšší modely, jsou k neutahání - sám vlastním jejich sekačku Alko 6000 (?), motor BS, záběr 50 (52?cm), robustní plastové šasi - sekám s ní již asi 6 rok pozemek cca 1000m2, okolo rekonstruovaného domu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|