|
Bruska na řetězy motorových pil, 20.5.2011 Možem sa opýtať s akej ste predajne stihl dolmar? M. T. |
 |
Kdy zasadit cibuloviny do kvetinacove misy?, 23.9.2010 v tom prípade prikryť alebo obaliť kvetináče. ahoj V. |
 |
|
 |
Radiaca páka na vari, 20.5.2010 dakujem panovi J.S. uz som si tu packu spravil a tu dvojmontaz zavidim... mam sice sirsie kolesa ako obycajne davane ale to chapem ze ked je tam cca o 100kg vacsia zataz tak to musi mat aj zaber lepsi... ja ked nieco taham do riadneho kopca a sice... celý příspěvek > |
 |
Porisko sekery, 23.1.2010 dakujem za typy teraz viem ze rozhodne nenamacat |
 |
Ovčí (skopový) hnůj, 21.4.2009 Da sa pouzit ved hnoj je zakladne a nenahraditelne hnojivo, ktore nemoze nahradit ziadne ine priemiselne hnojivo. Nie pre obsah zivin N P K, ale pre jeho vyznam pri tvorbe humusu, obsahuje mikroorganizmi, ovplyvnuje priaznivo fizikalne a chemicke... celý příspěvek > |
 |
Vápnění půdy, 21.4.2009 Dobre povedane bohaty otec, chudobny syn. Z vapnom rozumne a nie kazdy rok alebo dva. Do tazkej pody zapracovat stiepku cize drt z konarov, narezanu slamu tzv. secku, pripadne piesok, ale ten sa vyplavuje. To by bolo na prevzdusnenie pody lebo... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009 Zdravim, k tejdo debate chcem povedat ze v 1.rade treba dodrziavat navod na obsluhu. Do starej husqvarny sme roky liali do benzinu M2T, potom bez problemov az do teraz original olej husqvarna a pila ide. Do agzatu s mot. JM4-002 je pomer v zabehu... celý příspěvek > |
 |
Jablon red delicius, 28.3.2009 som amater pestovatel - ovladam zakl, rez... atd . Polokmene Red Delicius a Golden delicius mi po 30 rokoch na podnoži A2 zacali robit problémy. Nadm výška vyssia - mensie plody chrastavitost v norme, pôda plytka hnedozem... Po kmeňoch sa... celý příspěvek > |
 |
Výťažnosť ovocia pri výrobe muštu, 8.3.2009 Pomohlo by mi, keby Ste uviedol ak Vám je to známe, že koľko kilo jabĺk je potrebných na naplnenie Vášho 100l lisu s tým, že pravdepodobne to nebude 100 kg. Nemám skúsenosti vôbec. Stačí približne, snáď presne sa to ani nedá určiť. |
 |
Výťažnosť ovocia pri výrobe muštu, 8.3.2009 Zdravim. Chcel by som sa opýtať Vás, čo prichádzate rok čo rok do styku s muštom, akú orientačnú výťažnosť majú jablká. Iste môže to byť podmiené podmienkami v tom danom roku... o čom netreba písať. Nemám doma vlastný lis, niekedy dávno... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jabloň Jonathan, 2.3.2009 ja jsem videl 40-ti lete jonathany v starem sade, ktere nebyli prorezavany 30 let a plodi nadherni velke plody. ja sam jich sbiram porad jiz 10 let. Jinak se priklanim k te stridavy plodnosti. s padlim u nas jonathany tak netrpi. |
 |
Vadnutie rajčín - dezinfekcia pôdy?, 17.2.2009 Dobrý deň, chcel by som požiadať o radu s pestovaním rajčín a papriky v skleníku. Minulý rok sme zainvestovali do kvapkovej závlahy v skleníku a plní očakávania sme tam nasadili paradajky a papriky ktoré do júla (července) aj velmi pekne rástli.... celý příspěvek > |
 |
Uplny postup pri vyrobe domacej palenocky , 14.2.2009 Zdravim.
Bol by som rád, keby Ste nám opísali z čoho máte možnosť výroby kvasu a následne alkoholu... ktoré ovocné druhy, poprípade odrody. |
 |
Pokazil jsem kvas?, 14.2.2009 U nás je problém, že neviem nájsť nijakého opletača ani prútím, ani "bužírkou "(plast vlákna) Gregorec. |
 |
Švestka, 5.1.2009 Áno. Som si istý, že sa jedná o plody durancii. |
 |