Příspěvky uživatele - 231.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Netočí se vrtulka fontánky, 11.5.2009
Ako som vyssie spominal, mam teraz ALKO a som spokojny (zatial), ja doporucujem to.
Netočí se vrtulka fontánky, 10.5.2009
Zdravim, Predpokladam ze mate taky motorckek co sa najviac pouziva, cize pracuje na elektromagnetickom principe resp. valcek z vrtulkou zasunuty v takej akoby dutine.Pokial ste sa az k tomu dostal Ja mam uz druhy typ takehoto motorceka a pri obo... celý příspěvek >
Co s vydrami?, 26.4.2009
Na tohto predatora ziadny pristroj nepomoze.Vydra sa neboji ani bobra a je az privelmi chytra.Povecsinou lovi v noci ked su ryby akoze malatnejsie... Ocividne ked ste ich v jazierku nevidel, tak sa Vam tam chodia iba nazrat. Bud to okolo jazierka... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 19.4.2009
No teda 10kg kapríka by bolo škoda.Tak skúste to rozriediť a popolievať... Veľa šťastia, nech sa podarí
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 18.4.2009
Ako napísal pán vyššie,  ja dávam 1g na 1m3 a rozriedim ho do konvi a popolievam po jazierku. Ako bolo podotknuté je dobré vodu potom chvílľu poriadne prevzdušňovať.Ja mám okysličovače rozmistnené po jazierku a pustím ich na vyšší výkon. Mne... celý příspěvek >
Bahno v jezírku s přítokem a odtokem, 18.4.2009
Mno teraz máme hned lepší obraz o veci. Ako tak pozerám tak pokiaľ sa bahno nedostane von,  tak bude jazierko celkom plytké.Cez leto by to ani nevadilo, ale také veľké jazierko si pýta aj ryby. Pokiaľ by ste chceli aj chovať ryby tak by bolo... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 17.4.2009
Moja chyba dávku som zabudol napísať.Ale toto všetko viem a dodržujem, nerobím s tým 1. rok a keby mi to nepomohlo tak to sem nepíšem. Pokiaľ si ho pani kúpi v akvaristike tak je tam presný návod a na internete určite. A tiež som nenapísal, že je... celý příspěvek >
Bahno v jezírku s přítokem a odtokem, 17.4.2009
Zdravím, no pri takej ploche-množtsve mám pocit,  že najlepšie bude odstrániť bahno mechanicky čiže ručne. Záleží aj na tom aké to bahno je.Či je stuhnuté resp. pevnejšie, alebo nasiaknuté a aktývne.Pokiaľ by bolo nasiaknuté tak ho možno treba... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 17.4.2009
Zdravím, ja som mal tiež takový problém.Riešení je viacero ked popozeráte na nete tak nájdete e-shopy záhradkársko-akvaristické a tam je veľa prípravkov na dezinfekciu. Ale mne osobne sa najviac osvedčil Manganistan draselny.Mal by sa dať zohnať v... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 16.4.2009
Dakujem, ahá takže biomolitan a pod. No tak pod tým som to nehľadal.Idem vyskúšať... Ono ja som našiel vicero, ale všetko to bolo v malých rozmeroch čo mi nepomôže.Tak snad pod týmito názvami to vyhodí niečo iné.
Průchodky do sudu, 16.4.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, akurád pozerám na ten príspevok tej filtrácie kde pánovi nefunguje dobre prietok.Pozeral som obrázky, a vidím že pán použil takový ten molitan čo má vačšiu priepustnosť vody. Ja som to u nás zháňal a nikde som nepochodil.To čo som našiel na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika