|
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Nechci s Váma strojařema polemizovat o technice v zemědělství, a právě proto aby to pro mě nebyla přiblblá dřina tak jsem vymýšlel hodně úprav na zemědělských srojích a na její technologii, někdy vice někdy méně úspěšně ale vždy pro ulehčení... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Myslím že vůbec nejsem ostrej, jen se vždy snažím využívat různých příměrů a hlavně praxe, jsem z Jizerských hor takže představa nějaké roviny je jasná proto více oleje i když vím co to může udělat, jinak s tou škálou vyzkoušených věcí s Vámi také... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Právě proto jsem napsal že tazatel má výhodu koupě nového stroje tzn. záruku takže nemusí 2 roky nic řešit a potom to bude další 2 roky zánovní stroj, nikdy nic nepracuje do nekonečna a vždy se nějaká závada dostaví, pokud s tím nepočítáte tak... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Jelikož jsem pracoval 30let v zemědělství tak si ledacos opravím ale vycházím z toho že když se něco ulomí nebo praskne /u staršího/ tak to svařím nebo přišroubuju a JE TO ROZHODNĚ příjemější než když se vytelí motor nebo převodovka, ostatní je na... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Ještě dodatek, zapoměl jsem Vám říct že všeobecne co jsem poznal se nejlépe hodnotí HONDA ale také je jedna z dražších |
 |
Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 To je pravda, říct o něčem že je to nanic bez vysvětlení a upozornění včem je to nanic nemá pro nikoho význam, je jasné že se názory rozcházejí a to u všeho.Jak jsem se zminoval mám letitý Murray funguje dobře, u Vás je výhoda že si můžete koupit... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 14.3.2009 Taky záleží na tom chcete li zahradu sekat jen pro úklid nebo chcete z to ho mít seno, pokud chcete jen uklízet tak v té Vaší cenové relaci je docela dost zahradních traktoru, já osobně mám pozemky cca1.5ha a koupil jsem si starší traktůrek MURRAY... celý příspěvek > |
 |
Motor křovinořezu, 14.3.2009 Zdravim, ano ta definice je naprosto správná, každý spalovací motor /benzin/ se vypíná přerušením přívodu el.proudu do systému zapalování, u starších stroju tam jistý systém zkratu byl ale ted´je to řešeno přerušením, tímto se nezabývejte hlavně at´... celý příspěvek > |
 |
Mini balíkovač, 13.3.2009 Pro Slovenského kolegu minibalikovač co já vím se vyrábí jako zmenšenina velkých lisů a je to za malotraktory s vývodovým hřídelem a dělá to balíky s průměrem 50cm |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 6.3.2009 Dobrý den, prosím korespondenta který psal 11.1 2009 článek a štěpkovačích JBL a PIRANA a nabízel fotografie jestli by je mohl zveřejnit, chci také zakoupit JBL DĚKUJI |
 |
|
 |
tz 4k 14, 8.2.2009 Dobrý den, dlouho už uvažuji o štěpkovači PIRANA ale Váš článek o tom, že je to ořezávátko mě nutí k porovnání, vijma ceny která jasně mluví ve prospěch JBL o tomto stroji nic nevím a tak si Vás dovoluji poprosit o nějaké foto. Moc děkuji P.K... celý příspěvek > |
 |