|
Příspěvky uživatele - 166.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký povrch na terasu, 18.4.2009 Děkuji, ale co jsou to ty terče a v jaké cenové relaci je metr čtvereční, popřípadě která firma se tímto zabývá. |  | Jaký povrch na terasu, 17.4.2009 Dobrý den, prosím o radu jaký povrch dát na terasu /balkon/ který je podslepen, původně byla na něm dlažba teraso která však protíkala, tak se zaizolovala IPOU a nyní když ji rozpálí slunce není prakticky pochozí.Neexistuje nějaký nátěr který je... celý příspěvek > |  |
|  | Stáří benzinu do pily, 15.4.2009 Tak mi pila ležela dva roky s plnou nádrží a nebylo do čeho říznout, teraz se našlo trocha dříví cca 4m a tak jsem pilu použil a světe div se-jela jak předloni, tak jsem ještě použil dva litry stejně staré směsi a všechno zvládla bez jedinýho náznaku... celý příspěvek > |  |
|
|
|