|
kácení ovocných alejí, 28.2.2009
|
 |
sněhová fréza, 27.2.2009 Nemáte odzkoušeno, jestli to ucpávání komínku souvisí s tím jestli je plastový nebo plechový? A nebo na materiálu nezáleží a je to dáno prostě průchozí světlostí a sklonem komínku? |
 |
|
 |
Rýč Fiskars, 26.2.2009 Souhlasím se všemi diskutujícími nade mnou. Až na jedno provedení tohoto rýče-a to s vysouvací teleskopickou rukojetí.Ta opravdu nestojí za ránu prachu-brzy se uvolní a viklá se při práci.
Pracovní část je ovšem vynikající nerez ocel přivařená... celý příspěvek > |
 |
sněhová fréza, 24.2.2009 Tak sněhu je letos dostatek tak mohu přidat taky pár postřehů. Procházel jsem si nemálo prodejen sněhových fréz a souhlasím s názorem, který jsem zde přede několika dny četl, a který nemohu najít.Onen pisatel uváděl, že při průzkumu trhu... celý příspěvek > |
 |
BDR 700, 23.2.2009 K té výšce strniště : to asi opravdu nikoho nenapadne, sekat s bubnovkou kanadský či spíše anglický trávníček.Ovšem pokud je zahrada s dostatkem vláhy, pod ovocnými stromy a třeba blízko lesa či vyšších stromů, nedá se zabránit dost masívnímu růstu... celý příspěvek > |
 |
kácení ovocných alejí, 22.2.2009
|
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 17.2.2009 A nebo ta druhá zmíněná možnost-státní zkušebna na vlastní náklady.
S papírem z této zkušebny, že vozidlo splňuje technické podmínky pro provoz na komunikacích (2.a 3. třídy)...což bude za tučný peníz, pak můžete žádat SÚS, Policii ČR a... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 17.2.2009 Máte tam ty podmínky popsány podrobně, ale v případě individuálního dovozu stroje značky, která v ČR nemá zastoupení nebo do ČR daný model traktoru nikdy oficiálně nedovážela (Kubota, Iseki,Mitsubishi..) se legálně na silnici za současného stavu... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 15.2.2009 Máte naprostou pravdu. Ten oblouk (masívní, dostatečně vysoký a široký a řádně připevněný k rámu stroje) by neměl chybět. Mám pocit, že stroje prodávané v ČR nové, které jdou přihlásit na SPZ ho většinou mají. |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 15.2.2009 Tady jste si neměl s tím převracením a vyskakováním za jízdy radši vůbec začínat.Kabinoví borci Vás tu utlučou. Nehledě k tomu, že do takové situace byste se prostě neměl nikdy dostat-o tom netřeba diskutovat.
Výhoda váhy a velikosti je v případném... celý příspěvek > |
 |
|
 |
BDR 700, 15.2.2009 Ano, ano,to je taky pravda, ono nic běžně dostupného není ideální. Mám těch krtinců poslední dobou na zahradě nějak moc. Je ale fakt, že nůž rotačky do kamene vletí zase šílenou rychlostí a občas z něj moc nezbyde.
Já mám nejlepší zkušenost s... celý příspěvek > |
 |
BDR 700, 14.2.2009 No zkuste tady pročíst to ucpávání dvojbubnovek-to je fakt nepříjemné.Já o kus výš popsal svou zkušenost s jednobubnem.Ač se považuji za pečlivého a stroje udržuji v bezvadném stavu a naostřené, nože bubnovky mi také neúměrně ubývaly a udusit i... celý příspěvek > |
 |
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 14.2.2009 Břečťan ,dokonce znám domy porostlé ze všech čtyřech světových stran tak kvalitně, že byste nepoznali sever od jihu. Potřebuje ovšem vlhkost. A listy asi raději také nejezte ! |
 |
Stihl MS 360,361 nebo HQ 359, 12.2.2009 Mám zkušenost s MS 361,je fakt vynikající. Nejvíc oceníte téměř dokonalý antivibrační systém v souvislosti s moderními řetězy, které tomu tlumení vibrací nesmírně účinně napomáhají. Pila jde i do velice tvrdého dřeva jako čert, výkon pěkně... celý příspěvek > |
 |
Brill Crossover 102/16 H OHC, 12.2.2009 Myslím, že jste si dost odpověděl sám - o koupi se nadále zajímejte pouze u značek, jejichž zástupci se k Vám chovají slušně a pozorně (rozhodně ne podlézavě!!!), dovedete si představit ,jak s Vámi budou jednat v případě pozdějšího problému u... celý příspěvek > |
 |