Příspěvky uživatele - 3.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velká červenofialová ryngle, 28.3.2009
Mohl by prosím někdo, kdo se vyznáte, mrknout na ten odkaz co jsem popisoval výše(původně je na odrůde Denbigh) a až se tam do toho katalogu proklikáte, zkuste se prosím dostat abecedně až k odkazu Victoria. Jde mi o potvrzení mnou výše popsaných... celý příspěvek >
Velká červenofialová ryngle, 27.3.2009
Děkuji za alespoň částečné potvrzení mé vzpomínky.Ano, zapoměl jsem na ten slušně velký vzrůst stromu.
Hledám dobrou sekačku, 26.3.2009
Tak než se to tady řádně rozproudí - nemám pocit, že musí mít za každou cenu ocelové šasi a kovová kola(i když ložiska v kolech ano).Dnes existují materiály, že byste se divil.Spíš hledejte ta kola velká(všechna stejně). 
Velká červenofialová ryngle, 25.3.2009
Moc a moc prosím znalce také o radu. Můj děda pěstoval mimo jiné i slívu, na kterou se doslova slézali lidé ze širokého okolí jako vosy na bonbon. Je to cca 20 let, co strom odešel za dědou na věčný odpočinek, aniž jsme stačili... celý příspěvek >
Dřevěné pražce jak ošetřit?, 24.3.2009
Co třeba blízká nebo vzdálenější studna?
Ořezání suchých větví u jedle a borovice, 24.3.2009
Záleží na tom, jak přesně Vám ty stromy hnědnou. Speciálně u některých druhů jedlí začnou jednotlivé větve zasychat, můžou se lámat pod tíhou sněhu a jsou celkově křehké.Důkladně prohlédněte kmen jedlí a pokud po něm stékají praménky smůly od zcela... celý příspěvek >
Sekačka HQ, Viking, Stiga, John Deere, Honda... ktoru?, 24.3.2009
Dobře navržená a zkonstruovaná sekačka Vám ani při zadním výhozu tunelem nehodí trávu až na nohy.
Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009
To rozhodně není žádný blábol. Mám velmi kvalitní Hondu s nejsilnějším motorem GCV190 a plynulým hydropojezdem a na želvu se do kopce pomalu nerozjede. Rychlost pojezdu si parádně plynule reguluji a jsem navýsost spokojen, ale sečení jinak než na... celý příspěvek >
Jakou koupit farmářku, 23.3.2009
Tak ze zkušenosti potvrdím, že určitě raději HQ 55 nežli jejich nové modely.To raději Stihl. Co se mi ale u HQ 55 nedařilo rozdýchat byly jejich zátky dolévání oleje a benzínu.To byla katastrofa, netěsnily a při trošku větším dotažení naprosto... celý příspěvek >
Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009
No to vždy záleží na šířce záběru sekačky, rychlosti pojezdu a hlavně na tom, do jaké výšky Vám stihne právě ta Vaše tráva za ten týden vyrůst a jak je hustá.
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009
Děkuji za dodání odvahy, vyzkouším být větší kruťas! Sanatex mi zachránil řadu švestek a jabloní i jedlí, javorů a modřínků s minimem lýka (taky zbývaly proužky cca 1-2 cm) po vytloukání svědícího paroží srnců. Mimochodem, lesníci tvrdí, že nejlepší... celý příspěvek >
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009
Také užívám Sanatex VS, začal jsem s tím před cca 5-ti lety u lesních stromů.Po zaschnutí má hnědavou barvu a rány nejsou vidět.Velmi dobře se s ním pracuje, není třeba ředit, rychle schne. Použití na ovocné stromy jsem konzultoval s výrobcem.S... celý příspěvek >
Jakou sekačku, 21.3.2009
Jako úplný začátečník si pročtěte některá zdejší vlákna, ve kterých se toto mnohokrát řešilo.I když se bude jednat o starší příspěvky, dozvíte se jaké parametry lidi nejvíce zajímají. Na hodně hrbolatý pozemek v každém případě co největší... celý příspěvek >
Sekačka Snapper ERDS 19700HW, 21.3.2009
Pro toho, kdo nemá nic jiného na práci a za sekačkou běhá naprosto pravidelně, je silnější motor opravdu zbytečný.Pokud ale nejste otrokem sečení trávy a občas Vám stihne jaksi přerůst, silný motor velice oceníte. A pokud něco fakt léty prověřeného(a... celý příspěvek >
Japonský malotraktor Kubota, 18.3.2009
Pro všechny zájemce o originál japonce: dnes jsem to už nevydržel a donesl do stroje baterii, že ho trochu protočím. Baterii jsem vyndal před Vánoci protože jsem letošní zimu stroj nepotřeboval. Před mrazy jsem nalil do nádrže kvalitní naftu a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika