Příspěvky uživatele - 142.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sousedka klepna, 2.6.2009
Zda se mi, ze vase sousedka je dost mazana. Jedno z reseni je pokazde, kdyz je potreba, prozkoumani terenu termovizi. Popripade posypani uzemi kde nejcasteji posloucha nejakym hlucnym materialem (sklenene strepy). Dale je zde moznost privazat za... celý příspěvek >
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 18.5.2009
Nikdy jsem to takto detailne neresil. Pro me je krasny travnik o vysce 5 - 10cm. Nejvice asi zalezi na narocich majitele, pokud seka kazdy druhy den vretenovou sekackou na 3cm a vadi mu jedno neustrihle steblo, pak mu jiste byde vadit mulc ze... celý příspěvek >
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 17.5.2009
Ted jste mi dal pane PP za pravdu. V originalni uzivatelske prirucce k motoru Honda GX25-GX35 je chyba u rozsahu teplot pri pouziti oleje 5w-30. Je to obrazek: "SAE Viscosity Grades - AMBIENT TEMPERATURE". Pokud mate nekdo cas a chut, bylo by vhodne... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009
Ano pracuji v nepretrzitem provozu svatky nesvatky jelikoz je vyroba velice zavisla na akumulovanem teple a jakekoli odstavky jsou velice ztratove a pro majitele neefektivni, proto ma take jesterka vlastne stalou provozni teplotu, cimz odpada... celý příspěvek >
Oleje a aditiva, 27.3.2009
Pri pouziti oleje Aral blue tronic 10w-40 davali na motor B&S zaruku sest let. Jak jsem vycetl, tak doba provozu motoru neni omezena. Dulezita je pouze vymena oleje po 50 hodinach a samozrejme dodrzovani harmonogramu udrzby. Zivotnost zavisi na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika