Příspěvky uživatele - 89.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tantau - ruze Piano, 2.4.2009
P.S.  Tu vysku 60 cm bych nebrala tak vazne! Vetsina velkokvetych i mnohokvetych ma vysku do 1m plus, minus. A strihem je srovnate do stejne vysky. Tech deklarovanych do 60cm je mensi vyber.
Tantau - ruze Piano, 2.4.2009
chcete videt jak vypada Piano? Podivejte se na http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=55022 tato stranka obsahuje udaje a kdyz si nahore kliknete na Photos uvidite dalsi realne fotky ruzaru, kteří je pestuji
Stříhání starších pnoucích růží, 2.4.2009
Zdravim Katarino, palmy pred domem!...To je podnebí. Takove klima Vám mohu jen zavidet. V takovych podminkach muzete pestovat i ruze narocne na teplo jako jsou "cajove ruze" ze skupiny Tea rose a Noisette. Patri sem nadherne ruze jako na priklad ... celý příspěvek >
Ruze parade, 30.3.2009
Zdravím Vlaďko,         ...šoupněte je rovnou do záhonu, na nic nečekejte, ať si zvykají a koření.  Já je z H... přinesla a rovnou zasadila a lup... hned zapadly sněhem a přenocovaly v  ... celý příspěvek >
Ruze parade, 29.3.2009
Zdravím, než jsem si prohlédla fotografi myslela jsem, že se jedná o pnoucí růžovou Parade. Ale podle fotografie je to hrnková minirůže od firmy Poulsen, ze serie Parade nejspíš " Yellow Parade." Je z teplého skleníku,  tak ji... celý příspěvek >
Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 29.3.2009 Obsahuje fotku
Zdravim Katarino, jeste k Vasemu dotazu na vedení pnouci ruze u tyce.  Je to efektní zpusob pro soliterni umisteni. Vyzaduje volny pristup ze vsech stran. To by u plotu nemely.  Ta tyc je v zemi pul metru a neni nijak zabetonovana.... celý příspěvek >
hloubka zasazeni ruze, 28.3.2009
Dobre rano Katarino, nocní exkurse za ruzemi na internetu znam dobre a kdyz mne neco zaujme, cas nevnimam.  Klematis se k ruzim sazi, nijak jim nevadi, chce to trochu odstup, aby nebyl primo v korenech ruze.  Je to krasna kombinace hlavne... celý příspěvek >
hloubka zasazeni ruze, 28.3.2009
Zdravím, je pravda, že se nedoporučuje sázet specielně červené pnoucí růže na stěnu domu obrácenou k jihu. Slunce vypaluje barvu květu a okraje květních plátků černají. Ale zvažte, zda je to váš případ. Jinak orientace záhonu na jihozápad je pro růže... celý příspěvek >
hloubka zasazeni ruze, 27.3.2009
Dobry den Katerino, vy jste z toho tepleho Svycarska, ze.... U nas v Cechach musi byt misto ockovani (ta ztlustela boule na korenovem krcku, ze ktere vyrustaji vetvicky) tak 5 cm pod zemi - tj. na tloustku tri prstu. Vy mate tepleji, u vas to nemusi... celý příspěvek >
Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 27.3.2009
Dobry den pani Katerino, vase oblast ma ponekud jine klima, nez my tady v CR. Celkove vzato, melo by se u vas darit kazde ruzi, kterou pestujeme my, ale take spouste dalsich krasavic, o kterych si my muzeme jen nechat zdat. Jako prvni orientaci v... celý příspěvek >
anglické růže - licence v ČR, 27.3.2009
Děkuji Vám za pochvalu paní Lído.  Dělám to ráda a těší mně, když jsou mé rady někomu užitečné. Už jenom proto, že mně zlobí některé články o růžích publikované v časopisech, které jsou ve valné většině přeložené.Což by nebyl problém, pokud by... celý příspěvek >
Jílovitá půda, 26.3.2009
Souhlasím s Tomášem, jíl není žádná katastrofa. Dá se sním pracovat a každý nemá černozem. Souhlasím i s hostem pa14, že od jílovité půdy bolí ruce a záda.
Pnoucí růže - rada, 26.3.2009
Zdravím Zdeno, myslím, že doplnit další pnoucí růží je dobrý nápad. Zvolte nějakou vitálnější odrůdu, aby ty druhé rychle dohonila . Na výběr máte celou řadu odrůd, záleží jakou barvu zvolíte,(teď se zrovna na vlákně o licenci na anglické růže... celý příspěvek >
anglické růže - licence v ČR, 26.3.2009
zdravím Lído, klidně ji zakraťte jak říkáte. Ona obroste a zahustí. Dobré by myslím bylo ty nové zastřižené šlahouny trochu vyvázáním vyklonit.  Ne moc,  jen aby nešly kolmo do výšky,  dělaly by pak nahoře metlu. Elfe je ďáblík, volně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika