|
Příspěvky uživatele - 89.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tantau - ruze Piano, 2.4.2009 P.S. Tu vysku 60 cm bych nebrala tak vazne! Vetsina velkokvetych i mnohokvetych ma vysku do 1m plus, minus. A strihem je srovnate do stejne vysky. Tech deklarovanych do 60cm je mensi vyber. |  | Tantau - ruze Piano, 2.4.2009 chcete videt jak vypada Piano? Podivejte se na http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=55022 tato stranka obsahuje udaje a kdyz si nahore kliknete na Photos uvidite dalsi realne fotky ruzaru, kteří je pestuji |  |
|  | Stříhání starších pnoucích růží, 2.4.2009 Zdravim Katarino,
palmy pred domem!...To je podnebí. Takove klima Vám mohu jen zavidet. V takovych podminkach muzete pestovat i ruze narocne na teplo jako jsou "cajove ruze" ze skupiny Tea rose a Noisette. Patri sem nadherne ruze jako na priklad ... celý příspěvek > |  | Ruze parade, 30.3.2009 Zdravím Vlaďko, ...šoupněte je rovnou do záhonu, na nic nečekejte, ať si zvykají a koření. Já je z H... přinesla a rovnou zasadila a lup... hned zapadly sněhem a přenocovaly v ... celý příspěvek > |  | Ruze parade, 29.3.2009 Zdravím, než jsem si prohlédla fotografi myslela jsem, že se jedná o pnoucí růžovou Parade. Ale podle fotografie je to hrnková minirůže od firmy Poulsen, ze serie Parade nejspíš " Yellow Parade." Je z teplého skleníku, tak ji... celý příspěvek > |  | Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 29.3.2009  Zdravim Katarino,
jeste k Vasemu dotazu na vedení pnouci ruze u tyce. Je to efektní zpusob pro soliterni umisteni. Vyzaduje volny pristup ze vsech stran. To by u plotu nemely. Ta tyc je v zemi pul metru a neni nijak zabetonovana.... celý příspěvek > |  | hloubka zasazeni ruze, 28.3.2009 Dobre rano Katarino, nocní exkurse za ruzemi na internetu znam dobre a kdyz mne neco zaujme, cas nevnimam. Klematis se k ruzim sazi, nijak jim nevadi, chce to trochu odstup, aby nebyl primo v korenech ruze. Je to krasna kombinace hlavne... celý příspěvek > |  | hloubka zasazeni ruze, 28.3.2009 Zdravím, je pravda, že se nedoporučuje sázet specielně červené pnoucí růže na stěnu domu obrácenou k jihu. Slunce vypaluje barvu květu a okraje květních plátků černají. Ale zvažte, zda je to váš případ. Jinak orientace záhonu na jihozápad je pro růže... celý příspěvek > |  | hloubka zasazeni ruze, 27.3.2009 Dobry den Katerino, vy jste z toho tepleho Svycarska, ze.... U nas v Cechach musi byt misto ockovani (ta ztlustela boule na korenovem krcku, ze ktere vyrustaji vetvicky) tak 5 cm pod zemi - tj. na tloustku tri prstu. Vy mate tepleji, u vas to nemusi... celý příspěvek > |  | Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 27.3.2009 Dobry den pani Katerino, vase oblast ma ponekud jine klima, nez my tady v CR. Celkove vzato, melo by se u vas darit kazde ruzi, kterou pestujeme my, ale take spouste dalsich krasavic, o kterych si my muzeme jen nechat zdat. Jako prvni orientaci v... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže - licence v ČR, 27.3.2009 Děkuji Vám za pochvalu paní Lído. Dělám to ráda a těší mně, když jsou mé rady někomu užitečné. Už jenom proto, že mně zlobí některé články o růžích publikované v časopisech, které jsou ve valné většině přeložené.Což by nebyl problém, pokud by... celý příspěvek > |  | Jílovitá půda, 26.3.2009 Souhlasím s Tomášem, jíl není žádná katastrofa. Dá se sním pracovat a každý nemá černozem. Souhlasím i s hostem pa14, že od jílovité půdy bolí ruce a záda. |  | Pnoucí růže - rada, 26.3.2009 Zdravím Zdeno,
myslím, že doplnit další pnoucí růží je dobrý nápad. Zvolte nějakou vitálnější odrůdu, aby ty druhé rychle dohonila . Na výběr máte celou řadu odrůd, záleží jakou barvu zvolíte,(teď se zrovna na vlákně o licenci na anglické růže... celý příspěvek > |  | anglické růže - licence v ČR, 26.3.2009 zdravím Lído,
klidně ji zakraťte jak říkáte. Ona obroste a zahustí. Dobré by myslím bylo ty nové zastřižené šlahouny trochu vyvázáním vyklonit. Ne moc, jen aby nešly kolmo do výšky, dělaly by pak nahoře metlu. Elfe je ďáblík, volně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|