Příspěvky uživatele - 165.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování, 13.6.2008
Vřesovec (Erica carnea, E. x darleyensis) ostrříhat po odkvětu, tj. cca. začátkem května. U neostříhaných vřesů bych nyní (13.6) zvážil, zda je ostříhat ještě teď a pravděpodobně se pripravit o část květů, ale udržím je nízké, nebo je nechám být,... celý příspěvek >
Slimáci, 19.5.2008
V Anglii asi můžete používat měděné bariéry, ale tady v Česku se kradou i trubky a kohoutky, letos ani nemůžeme zalévat.
Balkon na východ, 5.5.2008
Dobrý den! Dovolím se přidat k tomuto dotazu. Máme dvůr na východ a chtěla bych zde pěstovat surfinie. Bude se jim tu dařit, nebo jsou náročné na sluneční světlo?
Množení vřesů, 1.5.2008
Vřesovců!!! Vřesy na jaře nekvetou!!!
Azalky - vyštipování, 10.3.2008
Japonské azalky můžete stříhat a tvarovat do cca 15 června. Ještě stihnou obrazit a založit bez problémů květní pupeny, takže se nepřipravíte o kvetení další rok. Plotovky bych na to teda nebral. Ujede ruka a půlka azalky je v...
zakládání vřesoviště, 10.3.2008
25 cm je velmi blízko u sebe. Za rok nebo dva vám srostou dohromady a nastanou starosti s podpařováním. Od země začnou ohnívat a už s nima nic neuděláte. Ač se to zdá být moc, vzdálenost okolo 50 cm je vyhovující. Ze začátku budete mít pocit, že na... celý příspěvek >
Pěstování, 10.3.2008
Vřesy nestříhat po odkvětu, ale na jaře, březen až květen. Neplést si to s vřesovcem.
Dřínky, 31.10.2007
Vypadá hezky. Dá se konzumovat i jinak než zavařený (?)
Dobre zahradnictvi v Praze?, 16.9.2007
Dobrý den, podívejte se na stránky www.lesypraha.cz, konkrétně v Ďáblicích je školka opravdu veliká a stromky kvalitní. Kupovala jsem zde 120 cm vysoké tuje Malonyany a nemohu si stěžovat. Pokud Vám nevadí vyjet kousek za Prahu pak doporučuji... celý příspěvek >
polostín, 15.9.2007
V polostínu mám dobré zkušenosti s hortenziemi, rododendrony, azalkami a překvapivě i denivkami. Rozhodně nedoporučuju růže.
mladé stromečky - výhonky, 6.8.2007
Roundup totální herbicid (postřik na list nebo neředěný potřít řeznou plochu).
jak se zbavit krtka, 6.8.2007
Stačí slupky, jde o citrónové aroma (můžete dát i nahnilé).
jak se zbavit krtka, 3.8.2007
Od loňska používám citróny, stačí dát do každé díry citrón. Po roce zkošení je úspěšnost 98%.
Přísavník, 3.8.2007
Velice jednduše hřízením, dejte zeminu do květináče vložte výhon a nechte zakořenit.
Phalenopsis, 25.7.2007
Před půl rokem jsem si koupila jeden Phalenopsis s tím, že nemaje žádné zkušenosti, za pár týdnů jde "do kytek". Jako by to mrška vycítil, již půl roku kvete bez přestání a dokonce vyrazil i na dalším stonku,takže celkem má 15 velkých květů. Tak mě... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika