|
Příspěvky uživatele - 174.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou vybrat pilu?, 16.3.2009 pan J.S. je zuřivej zastánce Dolmaru za každou cenu i když jeho výklady jsou někdy trošku zavádějcí. Pokud vím tak pilky Solo a Dolmar vyvýjeli společně a tyky vím že Solo používá karbeci Walbro, kdežto Dolmar Zamu z východu. Taky do dneška Dolmar... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 16.3.2009 nevím ale zatím tady nikdo nepsal o nerovnosti terénu a systému sečení časované nebo vyosené, výhody-nevýhody. |  |
|  | Zahradní traktor Murray - cívka zapalovací, 16.3.2009 Murray má z největší pravděpodobností motor Briggs, stačí tedy opsat číslo motoru a navštívit autorizovaný servis. |  | Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 5.3.2009 A je to model 2009 z toho Polska? Prý má lepší ovládání pojezdu. Pozná se prý tak, že zapnutí sečení nemá páku ale pouze "tlačítko"...
děkuji za odpověď.. |  | Sekačka pro 2000m2, 3.3.2009 Koupil bych HONDU.. |  | Křovinořez MTD 990 AST, 19.1.2009 Jestli chcete opravdu dobrej 4-takt, tak máte na výběr pouze Hondu a to buď UMK 425 nebo UMK 435, výkon 1,1 nebo 1,6 Hp. Mám 435 už několik let a vždycky nastartuje a pracuje jako o život. Cena je oproti MTD o něco vyšší, ale opravdu to za to stojí. |  | Husqvarna versus SD, 19.1.2009 Každej preferuje jinou značku, já myslím jestli koupíte značku Stihl, Husqvarnu, Dolmar nebo Solo, nikdy nešlápnete vedle, stačí si jenom vybrat vhodnej model a porovnat výkon-cena. |  | Jakou koupit sekačku na 2200m2, 19.1.2009 Já bych doporučil Hondu HRG 536 SDEA, motor Honda podvozek i na mokrou trávu, super stroj za dobrý peníze. |  | Jakou sněhovou frézu?, 19.1.2009 Co sněhové frézy HONDA? Jsou opravdu tak dobrý jak jsou drahy? |  | Bruska na řetěz, 3.12.2008 A co bruska cs 04 od woodstar poradíte? není moc levná? děkuji |  |
|  | Motor Tecumseh, americký nezmar, 3.2.2008 U motorů BS zkratka I/C znamení iron cast v překladu litinová vložka válce.
S tím ložiskem si nejsu jistej, ale spíš tam nebude. Podle čísla motoru se dá zjistit zda tam je nebo není. |  | Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 2.2.2008 Mrkněte na Solo 656 SP, je komplet v hliníku, řetězka s prstýnkem a cena taky není špatná. Až lištu a trošku nižší výkon je úplně stejná jako profi 656. |  | Kawasaki alebo Honda?, 1.2.2008 Honda GCV 160 je hobby motor, poloprofi je GSV 160. Tyto motory znám a regulátor jsem nikdy nespravoval, klikovka je sekačce běžná. Kdybych volil já volil bych Kawasaki, jediná výtka proti ní je, že nemá tak početný servis jako Honda. |  | Ryobi PCN 4545 - koupit či nekoupit?, 30.1.2008 Úplně stejná pila je Homelite CSP 4518, akorát za lepší cenu a červená. Je to hobby pila pro občasné použití. Volil bych něco značkovějšího, např. farmářku Solo 643 IP, ke které je v akci i příslušenství. May |  |
 |
|
|
|