|
Příspěvky uživatele - 218.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník od firmy Korbel, 26.1.2011 Ano, přichycení na konstrukci je natvrdo s pružnou podložkou. Ovšem po několika sezonách mohu říci, že je to bez problémů. A fy. Korbel dává tuším 10 let záruku. |  | Kaktusy a kořenovka, 23.1.2011 taky je možno použít přípravek ACTARA, nebo taky koupel celé rostliny i s květináčem po dobu 20 minut ve vodě teplé 52 °C. |  |
|  | 2-takt vs. 4-takt, 23.6.2010 Jak už tady bylo zmíněno, porovnávat strunu a nůž nejde. Když jsem si pořídil křovák, líbilo se mě síct strunou a to kdekoli. Po nějakém čase jsem postupně přešel na nůž a můžu říci, že na stejném pozemku je spotřeba u struny dvoj až trojnásobná... celý příspěvek > |  | Plíseň kaktusu, 18.6.2010 ad 3 : zasadit do říčního písku nebo kaktusového substrátu s vyšším podílem písku, hlavní je, sázet do SUCHÉHO a počkat až vytvoří čekací kořínky, a až poté zalít. Pro urychlení tvorby použít růstový stimulátor AS1, pokud ho nemáme, řeznou ránu... celý příspěvek > |  | Správné řezáni, 6.6.2010 K té borovici. Podle mého je lepší smrk. Borovice tím, že je smolnatá, potřebuje hodně vzduchu. Jakmile začneš přiškrcovat přívod vzduchu z důvodu regulace, začne smola pěkně sazovat a bude se ti zanášet kotel. |  | Křovinořezy MTD, Bolens, 1.6.2010 Vlastním křovinořez MTD 790 AST 4 roky a jsem s ním vcelku spokojen. Jediné, so bych mu vytkl jsou čínská ložiska v převodce, po třech sezonách byly na výměnu. Na jaře naliju čerstvý benzín a po několika zatáhnutích (do pěti) chytne. V sezoně chytá... celý příspěvek > |  | Olej na mazani retezu, 4.4.2010 včera jsem byl u prodejce a servisáka Stihlu, kupoval sem si pilu. Prodejce mě varoval před použitím biooleje a ještě důrazněji před stolním olejem. Doporučil olej motorový, jak říkal pan J.S., při řeči jsem zmínil prodejce nalévaných olejů, kde se... celý příspěvek > |  | Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 7.3.2010 Já to vidím jinak. Jelikož su Moravák, tak žádny ovoce nezůstane bez užitku. Pokud vybereš zralé a zdravé plody, tak se i z letních jablek dá udělat velice kvalitní pálenka. |  | Madagaskarský kaktus, 23.2.2010 Pokud chcete Pachypodium opravdu množit, najděte si nějakou kaktusářskou firmu a v jejich nabídkách určitě najdete semínka. Jinak jsem tuto kytku nakoupil na podzim u Pavlíčků v Chrudimi při výšce 15 cm za necelých 30,- Kč |  | Oblouková pila, 2.2.2010 Sandvik v minulosti, dnes pod názvem Bahco |  |
|  | Skleník od firmy Korbel, 16.3.2009 Tento skleník mám, ukotven pouze hliníkovými piloty. Přežil bez jakéhokoli problému vychřici před rokem, která u nás lámala a vyvracela stromy. Hraboše neřeším :-) |  |
 |
|
|
|