|
Příspěvky uživatele - 186.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jak zničit pařez, 16.3.2009 Normálně si nachystej rýč, krumpáč,motyku a sekeru.Odkopej ho, podkopej ho a na závěr mu odetni sekerou kořeny v hloubce cca 30-40 cm. A je to hotové. MB |  | kultivator, 8.3.2009 Na tuto výměru se tento stroj hodit bude a určitě to i zvládne, ale jsou i lepší stroje. Sám jsem dřívé na menší obdělávanou část používal ten menší MS.16.Dělal jsem to s tím asi 13 roků a jsem rád, že už to mám za sebou. Měl jsem jej kompletně... celý příspěvek > |  |
|  | kultivator, 7.3.2009 Napište prosím co všechno s tímto strojem chcete dělat a jaké máte v úmyslu koupit příslušenství. MB |  | Skládací křovinořez, 7.1.2009 Dobrý.Opravuji - výkonostní rozdíl 0,1 KW. MB. |  | Skládací křovinořez, 7.1.2009 Vážený pane RB. Opět se zde potvrdilo známé rčení -potrefená husa vždcky zakejhá.Vzato zcela pragmaticky z informací zde na tomto foru je o vás známo, že si frčíte v Solu. V tomto bodě, že se jedná o kvalitní stroje se určitě shodnem. Nic méně ve... celý příspěvek > |  | Skládací křovinořez, 7.1.2009 Dobrý.Já si myslím, že z doporučeného výběru panem Radkem je právě to staré vajco- jak se tomu říká od sola ta nejslabší volba. Osobně mám 2 roky H-323 LD I s nádstavcem na stříhání živých plotů. Je to výborná, lehká a bezporuchová mašinka, kterou... celý příspěvek > |  | mísa z olivoveho dreva, 4.12.2008 Dobrý. Na impregnaci mísy z olivového dřeva je nejlepší použít olivový olej, normálně ten který používáte do salátů doma v kuchyni. Postup - bavlněným hadříkem nanést dostatečné množství oleje na mísu - nechat cca 20 min vsakovat a poté zbytek setřít... celý příspěvek > |  | Pila na manipulaci, 13.11.2008 myslíte průměry kolem dvou metrů? |  |
 |
|
|
|