|
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009 Naprostý souhlas s panem 4451 KP |
 |
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009 Pane JURAJI, křovinák používat na novou zahradu není asi ideální, dále každý křovinák má spojku a při nárazu se zastaví takže podáváte mylné informace a myslím že právě křovinák je na nálety a ty silnější strunou těžko zdoláte, ted´píšete že... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009 Zde byla řeč o křovináku, elektověci hodnot´te jinde protože ač třeba stejný prodejce je ale jiný výrobce |
 |
Křovinořez Garden King - Tv products, 19.5.2009 Nechci zde vyvolat nevoli majitelů profi křovináků a proto ze zkušeností rerakcí nikomu nic nedoporučuji, pouze zde zděluji své pocity.Jelikož jsem před 4 roky vytěžil les a ze zákona paseku znovu vysadil byl jsem nucen se také o ni starat a proto... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna CTH 126 poraďte, 15.5.2009 Zdar, i když nejsem příznivcem Hydra tak jste se rozhodl zcela normálně, posekáte za 45000 zrovna jako za 120000 projděte si všechny zdejší vlákna o trakturcích a ridrech a určitě si uděláte orázek, ten chválí to ten zas ono, mě oslovila... celý příspěvek > |
 |
(Ne)výhody hnací hřídele vs. bovdenu u křovinořezu / vyžínače, 15.5.2009 Moc se o vyžínače nezajímám, mám křovinák se strunovkou a pilou v jednom s pohonem hřídelí a myslel jsem že přes bovden jsou poháněné jen strunovky, nedovedu si představit jak s bovdenem a trojzubcem řádím v zarostlé pasece, nevim možná se pletu |
 |
Motor BaS před zahřátím kouří, 15.5.2009 Tak je to jak jsem psal -motor bere olej a než se ohřeje tak to spalování oleje za studena kouří, po ohřátí se kroužky poroztáhnou a oleje už tolik do spalovacího prostoru nejde, je to ten stejný případ jak jsem uváděl se svoji tchýní, ani bohatost... celý příspěvek > |
 |
Rider nebo trakturek, 15.5.2009 Souhlasím s Vámi že za 100kolíků hodně očekáváte, taky bych chtěl asi hodně ale jelikož už traktor vlastním sice dost starý ale dobře funkční a za pouhých 20000kč a vím co dokáže a ještě k tomu jsem pracoval 30let v zemědělství tak o tom něco málo... celý příspěvek > |
 |
Technika orby, 15.5.2009 Jednuduchá pomůcka, pan JS to celkem kvalitně popsal tak jen dodávám že jaký koliv pluh můžete seřizovat na čísté rovině jen si budete stimulovat hloubku orby(brázdu) špalkem na který najedete příslušným kolem které by jelo povrchu a tím se Vám... celý příspěvek > |
 |
John Deere?, 14.5.2009 Zdravim Vás, se sekačkou nemám zkušenosti ale pracoval jsem 30let v zemědělství a značka JD to už je pojem a myslím že se nemusíte ničeho obávat KP |
 |
|
 |
Motor BaS před zahřátím kouří, 14.5.2009 Dovoluji si s panem ANDYM ne zcela souhlasit a ani rozborka nebude nutná pokud to majiteli nebude vadit, stejný problém má moje aktivní tchýně když svévolně nalila do motoru plnou skřín oleje a nastartovala, bylo to před 3emi lety a sekačka po... celý příspěvek > |
 |
Motor BaS před zahřátím kouří, 14.5.2009 Zdar, motor má zřejmě už něco za sebou a tzv.bere olej (spaluje) a budete asi muset častěji kontrolovat hladinu oleje |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 14.5.2009 Zdravím a chválím korektní diskusi bez přetahované co je lepší a co je nepoužitelny KP |
 |
Rider nebo trakturek, 14.5.2009 Zdravím příznivce sekání se sedačkou pod zadkem, timto nehodlám zde nikoho obvinovat ani poučovat jen malá osobní zkušenost, posuzovat stroj dle videa je zavádějící, je nutné rozlišovat druh, hustotu a výšku porostu a na videu to zcela nepoznáte a je... celý příspěvek > |
 |
Traktor Jonsered LT 2218 CMA2 - co si on něm myslíte?, 14.5.2009 Zdravím p.Ondro.jsem majitelem jiné značky ale o zahr.traktory se zajímám vseobecně.V prvé řadě vítám Vaši úvahu o možném profi využití a zcela se s tím ztotožnuji jelikož alespon´ ja uvažuji tak že když mám investovat tak s příměrem... celý příspěvek > |
 |