Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovad - da sa odplasit?, 21.7.2009
To je tedy bezva nápad s tím zvířetem, stačil by jeden vul nebo býk a uvidíte, jak se na něj vrhnou a vy budete mít klid u svého babazénu.
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 21.7.2009
Myslím, že jste si sám odpověděl, není třeba se ještě dotazovat.
Silně vonící růže, 21.7.2009
Pro LILI, nabízela jsem Vám návštěvu u mne abyste se mohla podívat jak v reálu kvetou moje popínavé ramblery, i když jste nenašla jediný, který by byl remontující podle Vás. tak se přijedte podívat.  Je to paráda.  JITA
Růže na loubí, 21.7.2009
Mám jisté zkušenosti, pokud by vás zajímaly. tedy loubí jako že souvislý porost mé ramblery vytvořily během 10let.  A to mají myslím hodně dobré podmínky.
Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 20.7.2009 Obsahuje fotku
Co se stalo s těmi dvěma předešlými králíčky?
Krmení slepic o dovolené, 20.7.2009
Myslím, že technika se určitě dá sehnat. jenim nevín jak by to bylo s těmi slepicemi. Budou zavřené v kurníku nebo nezyvřené navolno? A co takhle škodná?Tto jsou také potvůrky.
Brusinky, 20.7.2009
Já bych na ně raději chodila do lesa, pokud možno i do svého...
Historicke ruze, 20.7.2009
Tak nevím co s nimi budete dělat až vám přijdou a vy budete čekat na jaro?
Kdy sázet trvalky?, 20.7.2009
Konkretněji na podzim: divizna je dvouletka, kosatce v srpnu, kopretinytřapatky, denivky
Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 13.7.2009
Catalpa bignoides je strom dorůstající kol 10-15 m i více,  snadno se mu lámou ve stáří větve a na podzim pod ním najdete množství hnědých lusků s plody.   No hrůza.  A ten opad listí na podzim také nádhera, opravdu,čím větší... celý příspěvek >
Austinovo zahradnictvi, 10.7.2009
Tak jsem se pobavila, díky.
Tibouchina - fialkový stromek, 9.7.2009
Podle Wikipedie je jeji původ v Brazilii jako tropi a subtrop rostliny.   takové podmínky asi bude mít jen ve skleníku.  
Růže na loubí, 9.7.2009
Jak rychle rostoucí by měly být?
Potůček - umístění plochých kamenů, 3.7.2009
Nevim jaky je spad toho potůčku, ale v zasade zkuste udelat tzv. přehrážky, vytvoří se prostor pro zadržení vody a pak jeji postupné přepadání.
Doporučte dobrého architekta, 3.7.2009
To poznáte sama až s ním budete jednat. Obecně :zahradní architekt může být závislý a nezávislý.  Je na vás, kterou možnost si zvolite. ten nezávislý bude mít více nápadů ja invence jak prostor ztvárnit , bude záležet na vás, kolik... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika