|
Ovad - da sa odplasit?, 21.7.2009 To je tedy bezva nápad s tím zvířetem, stačil by jeden vul nebo býk a uvidíte, jak se na něj vrhnou a vy budete mít klid u svého babazénu. |
 |
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 21.7.2009 Myslím, že jste si sám odpověděl, není třeba se ještě dotazovat. |
 |
|
 |
Silně vonící růže, 21.7.2009 Pro LILI, nabízela jsem Vám návštěvu u mne abyste se mohla podívat jak v reálu kvetou moje popínavé ramblery, i když jste nenašla jediný, který by byl remontující podle Vás. tak se přijedte podívat. Je to paráda. JITA |
 |
Růže na loubí, 21.7.2009 Mám jisté zkušenosti, pokud by vás zajímaly. tedy loubí jako že souvislý porost mé ramblery vytvořily během 10let. A to mají myslím hodně dobré podmínky. |
 |
Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 20.7.2009  Co se stalo s těmi dvěma předešlými králíčky? |
 |
Krmení slepic o dovolené, 20.7.2009 Myslím, že technika se určitě dá sehnat. jenim nevín jak by to bylo s těmi slepicemi. Budou zavřené v kurníku nebo nezyvřené navolno? A co takhle škodná?Tto jsou také potvůrky. |
 |
Brusinky, 20.7.2009 Já bych na ně raději chodila do lesa, pokud možno i do svého... |
 |
Historicke ruze, 20.7.2009 Tak nevím co s nimi budete dělat až vám přijdou a vy budete čekat na jaro? |
 |
Kdy sázet trvalky?, 20.7.2009 Konkretněji na podzim: divizna je dvouletka, kosatce v srpnu, kopretinytřapatky, denivky |
 |
Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 13.7.2009 Catalpa bignoides je strom dorůstající kol 10-15 m i více, snadno se mu lámou ve stáří větve a na podzim pod ním najdete množství hnědých lusků s plody. No hrůza. A ten opad listí na podzim také nádhera, opravdu,čím větší... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Austinovo zahradnictvi, 10.7.2009 Tak jsem se pobavila, díky. |
 |
Tibouchina - fialkový stromek, 9.7.2009 Podle Wikipedie je jeji původ v Brazilii jako tropi a subtrop rostliny. takové podmínky asi bude mít jen ve skleníku. |
 |
Růže na loubí, 9.7.2009 Jak rychle rostoucí by měly být? |
 |
Potůček - umístění plochých kamenů, 3.7.2009 Nevim jaky je spad toho potůčku, ale v zasade zkuste udelat tzv. přehrážky, vytvoří se prostor pro zadržení vody a pak jeji postupné přepadání. |
 |
Doporučte dobrého architekta, 3.7.2009 To poznáte sama až s ním budete jednat.
Obecně :zahradní architekt může být závislý a nezávislý. Je na vás, kterou možnost si zvolite. ten nezávislý bude mít více nápadů ja invence jak prostor ztvárnit , bude záležet na vás, kolik... celý příspěvek > |
 |