Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s vozikem TR220S od Vares, 20.3.2008
Všechny sériové vozíky za malotraktory se mi zdají dost křehké a kromě toho mi nevyhovují rozměry korby... na seno je to příliš malé, na hlínu či hnůj zase příliš široké s malou nosností. Vyřešil jsem to domácí výrobou přímo na míru.  Po mírné... celý příspěvek >
Višeň - první výchovný řez, 18.3.2008
Možná se mnou nebudou odborníci souhlasit, ale já bych ji jen hnojil a zaléval. Výchovný řez bych provedl až v červenci.
odrudy vinné révy, 14.3.2008
Přesně tak, zajímají mě pravokořenné odrůdy vycházející z V. labrusca.  Omlouvám se za poněkud nejasný dotaz a díky za tip.
odrudy vinné révy, 14.3.2008
Neznáte někdo u nás pěstovanou pravokořennou odrůdu americké vinné révy?
vinná réva, 12.3.2008
Na pět metrů čtyři keře? Pokud jsou vhodné podmínky, tak i tři je hodně. Mám jeden starý keř natažený podél domu skoro 50metrů a řežu to jak vzteklý, aby réva nezarostla celý dvorek
vinná réva, 12.3.2008
Zajímá mě názor o nesnášenlivosti révy s jahodami. Před pár lety moje žena zasadila u několika starých keřů révy jahody... zatím jsem nepozoroval žádnou negativní reakci. Prosím o podrobnosti.
Meruňka kvete, 12.3.2008
To by mě zajímalo taky. Minulý rok mě meruňky pomrzly v dubnu (zřejmě nebydlím příliš daleko od tvého kamaráda, moje nadm. výška je  asi o 5m menší).
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 12.3.2008
Žádný strom bych v blízkosti opukového domu nesázel. Ani drenáž z kačírku nedoporučuji bez dohledu stavaře. Většina takových domů má mělké základy jen z opukových kvádříků spojených jílovitou mazaninou. Kromě odvlhčení chemickou cestou (pozor na... celý příspěvek >
odrudy vinné révy, 10.3.2008
Mám starý keř modré moštové odrůdy, bohužel se mi zatím nepodařilo zjistit druh. Je dost rezistentní, stříkám jen ve velmi vlhkých sezónách. V době  sklizně začínají poslední roky některé hrozny od špičky scvrkávat a zasychat. Je to nějaká... celý příspěvek >
Podivné stromy..., 10.3.2008
Nevím co mohlo způsobit zkroucení kmenů ve vámi popisovaném případě, ale mám doma mirabelku s kmenem do šroubovice a vím jak k tomu došlo: Malému stromku oloupaly kůru z kmene kachny. Rána se sice plně zhojila, ale dalším růstem (cca 10 roků) se... celý příspěvek >
udírna, 3.3.2008
Záleží na vkusu a materiálu, který máte k dispozici. Zděná zabere víc místa, ale lépe vypadá. Dřevěná  se rychleji ohřeje a  v případě potřeby je mobilní. Já mám kovovou, zvenčí opláštěnou dřevem a taky je dobrá. V každé udírně se musí... celý příspěvek >
spodní voda, 3.3.2008
u domu mám podobné problémy se spodní vodou a meruňky  tam úspěšně rostou mě i sousedům. Bohužel neznám odrůdy. Jediný problém je klejotok a zřejmě díky němu nižší životnost stromů. Pokud máte na zahradě dost místa, doporučuji v místě kde... celý příspěvek >
Založení trávníku v jílové půdě, 3.3.2008
Nejsem otrokem trávníků, pampelišky a jiná kvítka v něm miluji. Mám také na zahradě jílovitou zeminu a postupoval jsem následujícím způsobem: Po vyrovnání hrubých nerovností jsem holá či řídce zatravněná místa osel hřišť. směsí a od té doby (asi... celý příspěvek >
Odolné odrůdy révy - kde koupit?, 3.3.2008
Záleží na stanovišti. Při nedostatku vláhy může být první úroda ještě později.
Řez vína, 3.3.2008
500m??? Já jsem 180m. Koukám že letos to bere jaro hopem. Teď už musíme jen doufat, že to moc nepomrzne...
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika