Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kalové čerpadlo - žumpu, 8.4.2008
Kalovka to zvládne, ale hadice bude mít snahu se ucpávat. Budete muset průběžně hlídat, jestli z hadice něco teče, jinak se bude čerpadlo točit naprázdno.
Pneu nebo cela kola pro zahradní vozík, 8.4.2008
Kdysi jsem měl podobné problémy. Zkoušel jsem i dvojitou montáž (bantamy od rudlíku), ale v rozmoklém terénu se to stejně bořilo. Fyzikální zákony jsou neúprosné a průměr pneumatiky nejde ničím nahradit. Dejte tam 13" a máte vystaráno.... celý příspěvek >
výsadba révy vinné, 7.4.2008
Při výsadbě v dubnu mám problémy s nedostakem vláhy a proto jsem většinu révy zasadil na podzim. Co jsem nestihl, šlo do země letos v únoru. Jsem zvědavý, zda bude v mých podmínkách podzimní výsadba úspěšnější.   V každém případě, teď na... celý příspěvek >
Jabloň Zuzana - kde sehnat?, 7.4.2008
Zuzanu mám na stanovišti s těžkou jílovitou půdou a vysokou hladinou spodní vody. Netuším, zda je to pro ni vhodné, ale snáší to celkem dobře. Přírůstky jsou průměrné, letorosty vypadají na podzim dost nevyzrálé, dokonce část listů zůstává zelených... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 31.3.2008
Málokterá ovocná dřevina se uchytí snadněji než špendlík. Pokud ho zpočátku občas zalejete, neměl by být problém.
Zahradnicke prekvapeni, 26.3.2008
Na kytičky moc nejsem, ale ty listy mi přijdou podobné jako u ibišku.
výživa ořechů, 26.3.2008
Je ověřeno, že ořechům prospívá dlouhé ležení v koncentrovaném alkoholu. Podrobnosti najdete tuším v diskuzi v sekci "destilační přístroje"
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 26.3.2008
"Pokud to nic nežere, může to doma ležet"   ... pokud si tuto větu budete stále opakovat, zakrátko budete mít  "kam šahat" pro materiál. Nutnou podmínkou je mít tolerantní manželku a velký pozemek...
Cukernatost Duracie, Domácí, Nancy, 26.3.2008
No, k po přečtení toho odkazu mám dojem že ty švestky snad umějí samy seskočit ze stromu a doběhnout do kádě. Já bych to viděl tak, že rezistentní je každá nová odrůda, dokud někdo nedokáže opak. Mezitím je třeba se pořádně napakovat na prodeji.
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008
Neříkám že nemáte pravdu, ale můj příspěvek byl o tom, že se zahradní domek dá pořídit i za menší cenu než 10000Kč.  Samozřejmě je třeba mít "kam šáhnout " pro materiál . Pokud někoho zajímají aktuální ceny dřeva přímo z pily: prkna do 4m... celý příspěvek >
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008
Zahradní domek 4x4,5m za 10000Kč?   Troufám si říci, že to jde ještě levněji...  - Trámy, dveře a okna z bouračky - Střešní krytina Al. šablony z bouračky - Tepelná izolace minimální nebo žádná - Prkna přímo z pily - Práce... celý příspěvek >
Zkušenosti s vozikem TR220S od Vares, 25.3.2008
Že má Vari tak malý rejd jsem netušil. Závěsy na mé vozíky si dělám s použitím selského rozumu a na podobné omezení co píšete jsem nenarazil... Pokud si k jednoosému trakrůrku připojíte druhou nápravu se sedačkou a vozík připojíte až za ní, můžete... celý příspěvek >
Výška vzrostlých třešní, 21.3.2008
Taky jsem měl před lety pocit, že mám obrovskou zahradu...  Mě o tento pocit připravila vinná réva. Pár set keříků a bylo plno. Teď už sázím jen výměnou něco za něco.
Grilování - uzení, 21.3.2008
Nerez udírnu jsem ještě neviděl, ale mám udírnu z 10mm oceli, takže nějaké zkušenosti by tu byly: Hlavní nevýhoda je kondenzace vlhkosti při roztápění a nemožnost udržet teplotu při uzení v mrazu. Jediná výhoda nerezu je "potravinářská... celý příspěvek >
Meruňka kvete III, 20.3.2008
já mám na meruňkách zatím 80% květů víceméně zavřených, takže jsem  v klidu... minus 1-2 stupínky jim nemohou uškodit. A kdyby jo, tak holt nebudu letos dělat meruňkovici...
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika