Příspěvky uživatele - 70.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Habr obecný jako živý plot, 15.12.2006 Obsahuje fotku
Listnáče, mezi něž habr patří se stříhají dvakrát až třikrát do roka (dle potřeby) a je to zhruba v období mezi květnem a červnem a poté červenec - srpen, popř. ještě začátek září.
čerpadla a ryby, 15.12.2006
Podle mne by určitě neměl, dnes je velký výběr a čerpadla jsou s ohledem na to konstruovaná.
trávník, 15.12.2006
Možná by pomohla vertikutace trávníku (prořezání) - plstnatost se jinak dobře odstranit nedá.
Jak obnovit starý trávník?, 15.12.2006 Obsahuje fotku
Záleží na tom, jak moc je starý trávník zanedbaný, pokud v něm není silná převaha plevele a dá  se ještě zachránit, pak je možné tento způsob použít. Výsev semen nahusto zas tolik nevadí.
oplocení, 15.12.2006
Thuje do CHKO a jim podobné nepřicházejí v úvahu, takže ideální dřevina, která mě momentálně napadá je habr.
Je vhodné stříhat habrový plot v průběhu celého veg. období?, 15.12.2006
Stříhat lze dvakrát až třikrát do roka dle potřeby, nejvhodnější období je doporučováno květen - červen, červenec - srpen.
Jaký živý plot?, 15.12.2006
Rychle rostoucí jehličnan je např. Chamaecyparis lawsoniana (cypřišek lawsonův) nebo thuje - psům neškodí.
živý plot, 15.12.2006
Tady je rada těžká, nevím o dřevině, která vehementně odolává psím potřebám - jedno je však jisté na živý plot lze použít listnaté dřeviny např. ptačí zob. Jehličnany se z takovéhoto "postřiku" daleko hůře vzpamatovávají. U té thuje bych... celý příspěvek >
Živý plot - dotaz, 15.12.2006
Z rychle rostoucích dřevin na živý plot můžete použít např. ptačí zob.
Túje smaragd- zazimování?, 15.12.2006
Smaragdy jsou vcelku odolné dřeviny, přesto  mladé 20ticentimetrové rostliny mohou být přeci jen náchylnější na silnější mrazy. Pokud o ně máte obavu, můžete použít mimo chvoje i Vámi zmińovanou kůru, kterou rostliny obypete, stejným způsobem se... celý příspěvek >
Je už pozdě na vysazení thůjí?, 15.12.2006 Obsahuje fotku
Dokud nemrzne thuje samozřejmě vysazovat můžete. Dokonce i teď v prosinci, když ještě není silný mráz a je na tuto dobu teplo.
listnatý kout, 18.11.2006
Namátkou si vzpomínám na zlatici, svídu bílou, pustoryl...
Přesazení mírně vrostlého ořechu od studny, 18.11.2006 Obsahuje fotku
Je opravdu možné, že by ořešák Vaši studnu poškodil, ale ještě pravděpodobněji by z ní vytáhl veškerou vodu, zvláště jestli má studna slabší pramen, protože strom je zpravidla velmi statný strom a spotřebuje obrovské množství vody. Přesazování: Je... celý příspěvek >
Kdy se přesazuje rybíz a angrešt?, 5.11.2006
Rybíz a angrešt je vhodné přesadit na podzim, po opadu listů, snažte se co nejvíce zachovat kořenový systém, zejména vlášení (jemné kořínky), díky co největšímu množství zachovalých kořenů se rostlina snadněji ujímá. Vyberte na svém pozemku... celý příspěvek >
Objednávka od Starkla, 31.10.2006
Já si objednal borůvky Heidi, takzvaně ty obří co tak propagujou ve svém katalogu. Došly mi slabé větvičky, které měly do kvalitních sazenic daleko, objednal jsem si celkem tři, dvě mi pomrzly a ta třetí živoří i když má podmínky k růstu vhodné.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika